• Meny
  • Biljetter18

Dropkick Murphys + Flogging Molly och Glen Matlock

#jagvarhär

6 feb - Hovet
Pris: 495 kr

Dropkick Murphys + Flogging Molly och Glen Matlock kommer till Hovet den 6 februari, 2018. Köp biljetter på AXS.com!

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

warmup_695x100.jpg

Missa inte Warm Up på Hovets Hylla!

Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång kör vi Warm Up med Axel Arvefors som spelar skivor på Hovets Hylla, entré 17. Ta något att dricka, sjung högt och kom i rätt stämning! Glöm inte att stretcha!

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om Dropkick Murphys + Flogging Molly och Glen Matlock

Man behöver leta länge för att hitta någon som inte hört "I'm Shipping Up To Boston", "Rose Tattoo", "The State of Massachusetts" eller "Johnny, I Hardly Knew Ya". Låtar som har kommit till att definiera en hel kultur där det irländska möter det amerikanska - och en St. Patrick's Day går inte att genomföra utan grönfärgad öl och Dropkick Murphys i högtalarna.

Som om inte Dropkick vore nog så får vi njuta av lite "Drunken Lullabies" med Flogging Molly - och en levande legend i form av Glen Matlock, originalmedlem i ikoniska Sex Pistols. Vi ses på Hovet den 6 februari!