• Meny
  • Biljetter17

CORSAIR DreamHack Masters Stockholm

1 - 2 sep - Ericsson Globe
Pris: 399-749 kr

CORSAIR DreamHack Masters Stockholm landar i Ericsson Globe 1 & 2 september, 2018. Köp biljett!

Vad är DreamHack Masters?

DreamHack Masters etablerades 2016 och har sedan dess ägt rum vid tre olika tillfällen. Evenemangen har efterlämnat historiska ögonblick inom esport-scenen, så som minnet av svenska Ninjas in Pyjamas osannolika vinst under DreamHack Masters Malmö 2016.

Varje evenemang av DreamHack Masters har haft ett format där världens 16 bästa lag tävlat om en prispott på över två miljoner kronor. Detta kommer även i framtiden vara upplägget för tävlingen då DreamHack med innovativt arbete vill förbli en av de en av de mest erkända och oberoende tävlingarna i världen.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

American Express Kortmedlem

På Ericsson Globe har du egen entré - American Express Fast Track. Den hittar du vid ingång 4,5. Förmånen gäller dig och ditt sällskap mot uppvisade av ditt Kort. Som Centurion och Platinum-medlem har du även access till American Express Invites Lounge som du hittar i Ericsson Globe. Här bjuder vi på varsitt glas Taittinger. Platserna i loungen måste förbokas hos American Express Lifestyle på [email protected]

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Evenemangets cirkatider 1 september

09.00 - Entré 2 öppnar 
09.30 - Öppningsceremoni
22.00 ca - Evenemanget slutar

Evenemangets cirkatider 2 september

10.00 - Entré 2 öppnar 
10.30 - Pre-show
22.00 ca - Evenemanget slutar

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! 

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Effektförvaring

Det finns också en effektförvaring i entré 2 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. Avgift för effektförvaring är 50 kr, tänk på att våra arenor är kontantfria - endast kortbetalning accepteras.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 399-749 kr