• Meny
  • Biljetter17

DMWF

24 nov - Annexet
Pris: 300-450 kr
visitstockholm.com 1000x500.jpg

Vi välkommnar er till sveriges största hiphop event DMWF (Dani M With Friends) till Annexet i Stockholm den 24 november, 2018. Köp biljett!

Kurios om DMWF

Som ett av de hetaste namnen på den svenska scenen och över 150 miljoner streams har Dani M blivit en stor stjärna utanför medias radar. Framgångsreceptet är mixen av Dani Ms texter som blandar humor och kärlek med budskap i en oemotståndlig mix av hiphop med reggae/dancehall och salsainfluenser. Dani m with friends är ett koncept som har varit slutsålt 7 tillfällen tidigare där Dani tar med sig Sveriges största artisterna från urban världen som gör en magisk show tillsammans.

Denna kväll har han med sig Sveriges hiphop/dancehall elit i form av Kaliffa, Linda Pira, Z.E, Lamix, Imenella, Ricky Rich, Adel och Moncho!

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Uppdateras närmare evenemanget

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! Vi har en hög säkerhetsnivå på våra evenemang och därför är det mycket viktigt att komma i god tid. Tänk också på att det inte är tillåtet att ta med sig större väskor in i våra arenor. Om du har ytterligare frågor kan du hitta många svar under vanliga frågor.

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 395 kr + service avgift