• Meny
  • Biljetter29

Disney On Ice

Find Your Hero

7 - 9 jan - Avicii Arena
Pris: 215-500 SEK + serviceavgift
  • 7 jan., kl 18.30
  • 8 jan., kl 10.30
  • 8 jan., kl 14.30
  • 8 jan., kl 18.30
  • 9 jan., kl 10.30
  • 9 jan., kl 14.30
  • 9 jan., kl 18.30

Disney On Ice är tillbaka med en ny spännande is-show i Avicii Arena med fartfyllda äventyr för hela familjen. Köp biljett!

Kuriosa om Disney On Ice

Disney On Ice presenterar Find Your Hero, ett äventyr fyllt med berättelser om hjältemod med dina favoritsagor från Disney. Följ med orädda Viana och halvguden Maui på en actionfylld resa för att återta Te Fitis stulna hjärta. Res tillsammans med de kungliga systrarna Anna och Elsa i deras strävan efter att skydda kungariket. Dyk ner i havet med Sebastian och känn styrkan av sann kärlek med Den Lilla Sjöjungfrun. Bli tilltrasslad med Rapunzel när hon vågar utforska världen utanför sin egen. Och var där när Belle modigt tämjer det fruktansvärda Odjuret. Upptäck att mod, beslutsamhet och kärlek alla är en del av hjälten i dig!

Se Musse, Mimmi, Kalle, Långben och stjärnor från Viana, Frost, Lilla Sjöjungfrun, Skönheten och Odjuret, och Trassel.
 

SJ_700x100_festival.jpg

För ett tryggt och säkert evenemang

Vi gillar säkra och trygga evenemang! Därför ber vi dig observera att du behöver visa vaccinationsbevis för att komma in på detta evenemang. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Vaccinationsbevis gäller för alla vuxna besökare över 18 år. Personer under 18 år behöver inte visa vaccinationsbevis.

Inför Besöket

Hålltider

Uppdateras närmare evenemangsdag

Ladda ner Stockholm Live-appen

Hämta och hantera dina digitala biljetter, få senaste nytt och all information om evenemanget!

Läs mer och ladda ner appen här

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Hitta till arenan

Avicii Arena ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från arenan ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar till och i arenan

Praktisk info

Uppdateras närmare evenemanget

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar i vår FAQ.

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.