• Meny
  • Biljetter19

CS:GO Major

4 - 7 nov - Ericsson Globe
Pris: TBA
  • 4 nov., kl 10.00
  • 5 nov., kl 10.00
  • 6 nov., kl 10.00
  • 7 nov., kl 10.00

Det vankas stor e-sportfest i Ericsson Globe, 4-7 november 2021. För tredje gången någonsin får Sverige en major i Counter-Strike: Global Offensive och det blir första gången som en spelas i Stockholm och Ericsson Globe. 
 

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Inför Besöket

Hålltider

Uppdateras närmare inpå evenemanget

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Uppdateras närmare inpå evenemanget

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Kommande evenemang

Konserter, sport, esport eller stand up? Läs mer om kommande evenemang i våra arenor Ericsson Globe, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet och Annexet här!

Kom i god tid

Många besökare väntas och eftersom vi har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta längre tid än vanligt. Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid och lämna väskan hemma.

Mat och dryck

Uppdateras närmare inpå evenemanget

Hitta till arenan

Ericsson Globe ligger i stadsdelen Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar hit!

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!