• Meny
  • Biljetter29

Conan Gray

6 maj - Annexet
Pris: 435 SEK + serviceavgift

Den amerikanska singer/songwritern Conan Gray kommer till Annexet den 6 maj. Biljetter släpps den 29 oktober kl 10.00.


Kuriosa om Conan Gray

Conan Gray började som så många andra på YouTube. Redan som 15-åring laddade han upp sina egna låtar. Sju år senare är han en multiplatinasäljande som säljer ut turnéer och hyllas av hans äldre kollegor. 

Det var med energiska ”Maniac” och finstämda ”Heather” som Conan Gray gick från att vara en viral favorit till att bli global popstjärna. Debutalbumet ”Kid Krow” nådde inte bara femteplatsen på den amerikanska Billboardlistan. Den gjorde även Gray till den mest framgångsrika debutantsuccén på två år. Och när singeln ”Heather” toppade listor runtom i världen sommaren 2020 gick gick Elton John ut och hyllade Conan. Bland hans fans återfinns även Taylor Swift och recensenter på allt från Vogue och Cosmopolitan till Forbes.
 

Men varför bromsa in? Sen ”Kid Krow” släpptes har Conan Gray släppt storslagna ”People Watching” och den avskalade höjdpunkten ”Atronomy” från hans kommande, nya skiva. De pekar mot att Conan knappast har peakat. Tvärtom, han är beredd på att överträffa alla högt ställda förväntningar.

 

SJ_700x100_festival.jpg

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

 

Inför Besöket

Ladda ner Stockholm Live-appen

Hämta och hantera dina digitala biljetter, få senaste nytt och all information om evenemanget!
Läs mer och ladda ner appen här

Hålltider

Tider uppdateras närmare evenemanget.

Notera att det inte är tillåtet att köa innan kl 07:00 på evenemangsdagen.

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Uppdateras närmare evenemanget

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Kommande evenemang

Konserter, sport, esport eller stand up? Läs mer om kommande evenemang i våra arenor Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet och Annexet här!

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar i vår FAQ