• Meny
  • Biljetter11

Cirque du Soleil - Varekai

#jagvarhär #stockholmlive

11 - 15 okt - Ericsson Globe
Pris: 298-1300 kr

Äntligen - Cirque du Soleils klassiska och hyllade show Varekai kommer till Ericsson Globe i Stockholm med sex stycken föreställningar 11-15 oktober, 2017. Köp din biljett på AXS.com!

Viktigt att läsa igenom

Showen kommer att starta på utsatt tid så tänk på att vara på plats tidigt! Lämna om möjligt väskan hemma för att underlätta inpasseringen. 

Av hänsyn till artisternas säkerhet är det absolut förbjudet att fotografera med blixt under föreställningen. Det går dock bra att fotografera utan blixt med en mobilkamera. Videoinspelning är inte tillåtet under föreställningen. 

Mat & dryck under kvällen

Starta kvällen på bästa sätt genom att äta en god bit mat i Stureplansgruppens förnämliga restaurang American Bar. Förutom att få en riktigt god inledning på festen, slipper du och dina vänner dessutom köerna in till konserten, men det är säkrast att boka bord - se info nedan.

American Bar
Se menyn
Boka bord

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.
nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om föreställningen

Djupt inne i en skog, på toppen av en vulkan, finns en extraordinär värld - en värld där något annat är möjligt. En värld som kallas Varekai.

Från himlen släpps en ensam ung man ner, och historien om Varekai börjar. Han kastas in i den magisk skogen skugga, en kalejdoskopisk värld som genomsyras av fantastiska varelser. Där tas han med på ett svindlande äventyr, lika otroligt som häpnadsväckande. På denna dag, på denna plats av oändliga möjligheter startar en inspirerad resa till ett återupptäckt liv och nyfunna underverk och mysterier.