• Meny
  • Biljetter26

Chris Rock

#jagvarhär #stockholmlive

2 okt - Ericsson Globe
Köp biljett
Powered by AXS.com

Grammy- och Emmyvinnande komikern, skådespelaren, regissören, författaren och producenten Chris Rock tar sin The Total Blackout Tour till Ericsson Globe och Stockholm Live den 2 oktober, 2017. Köp din biljett på AXS.com!

*** Inga mobilkameror, kameror eller någon form inspelningsutrustning kommer vara tillåten på Chris Rocks Total Blackout Tour ***

Vid insläpp kommer alla telefoner och smart-klockor kommer bli säkrade i Yondr-fickor som kommer låsas upp när showen är slut. All publik har tillgång till sin telefon hela kvällen, och vid behov kommer man kunna använda den vid speciella Yondr-upplåsningsstationer på arenan. Alla gäster uppmanas att skriva ut sin biljett i förväg för att underlätta insläppet. Den som ertappas med en mobiltelefon i arenan kommer genast bli avvisad. Vi uppskattar er förståelse och samarbete för att skapa en telefonfri publikupplevelse.

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kuriosa
Chris Rock är en av vår generations starkaste komiska röster, älskad av både publik och kritiker. Som skådespelare, regissör, ​​producent och författare har han skapat minnesvärda stunder i snart 30 år. Detta är komikerns första turné på 9 år och den har startat i USA med fantastiska hyllningar både från press och publik.

Han har gjort det mesta, och det mesta har han gjort helt galet bra. Men det är som komiker på en scen med en mick i sin hand som han är allra allra bäst. Vi är otroligt glada att en av de allra största ÄNTLIGEN kommer till Sverige och Ericsson Globe i höst. 

Mer Information

Åldersgräns*

Kvällens cirkatider
Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Pressackreditering
Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Live Nation