• Meny
  • Biljetter26

Chris Rock

#jagvarhär #stockholmlive

2 okt - Ericsson Globe

Grammy- och Emmyvinnande komikern, skådespelaren, regissören, författaren och producenten Chris Rock tar sin The Total Blackout Tour till Ericsson Globe och Stockholm Live den 2 oktober, 2017. Köp din biljett på AXS.com!

Viktig info inför föreställningen med Chris Rock

Som du tidigare fått information om kommer du inte att ha din telefon tillgänglig under föreställningen. Därför är det extra viktigt att du skriver ut din e-biljett och kommer i god tid då insläppet väntas ta längre tid än vanligt. Dörrarna in till arenan öppnar 18.00 och samtliga barer och restauranger är öppna fram till att föreställningen startar.

All ljud- och bildupptagning är strikt förbjuden under föreställningen. Läs igenom följande punkter noggrant.

1. Alla mobiltelefoner kommer att låsas in i specialdesignade Yondr-påsar när du har scannat din biljett. Under föreställningen kan du inte själv ta ut din telefon ur påsen, men du kan gå till en Yondr-station när som helst och få påsen upplåst. Innan du går tillbaka in i arenan måste dock telefonen låsas in igen. 

2. Efter att din telefon låsts in i påsen går du igenom säkerhetskontrollen.

3. Eftersom du inte kommer att ha din telefon tillgänglig är det viktigt att du skriver ut din e-biljett hemma så att du hittar dina platser och kan visa upp biljetten vid behov.

4. Inga datorer, iPads, kameror, smartwatches eller motsvarande kommer att tillåtas att tas med in i arenan. Du kan heller inte lämna dessa i effektförvaringen, så de måste lämnas hemma!

På grund av dessa åtgärder är det mycket viktigt att du kommer hit i riktigt god tid! 18.00 öppnar dörrarna till samtliga entréer i Ericsson Globe.

Om du har några frågor, kontakta arrangören Live Nation.

Mat & dryck under kvällen

Starta kvällen på bästa sätt genom att äta en god bit mat i någon av Stureplansgruppens förnämliga restauranger American Bar eller Grand Escalier. Förutom att få en riktigt god inledning på festen, slipper du och dina vänner dessutom köerna in till konserten, men det är säkrast att boka bord - se info nedan.

American Bar
Se menyn
Boka bord

Grand Escalier
Se menyn
Boka bord

Mer Information

Kvällens cirkatider

- 18.00: Alla entréer öppnar
- 20.00: Showstart
- Ca 23.00: Slut

Praktisk info

För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan. Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Pressackreditering

Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

Arrangör: Live Nation