• Meny
  • Biljetter23

Bruno Mars

#jagvarhär

20 maj - Ericsson Globe
Pris: 365-850 kr

Grammy Award-vinnande och multiplatinasäljande underhållaren Bruno Mars kommer med sin "The 24 Magic World Tour" till Ericsson Globe i stockholm den 20 maj, 2017. Köp din biljett på AXS.com!

Special guest: musikgeniet Anderson .Paak

Starta kvällen på bästa sätt
Förhöj arenaupplevelsen med Mat & Dryck innan konserten! Inför kvällen har vi öppnat restaurang Grand Escalier. 

Boka bord i Grand Escalier - se menyn här!

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.
nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa
Bruno Mars är en av världens mest intressanta artister just nu. Han prydde nyligen ikoniska Rolling Stones framsida och har nu flera mäktiga framträdaden framför sig. Bruno Mars öppnar bland annat American Musican Awards med ett magiskt uppträdande (som sänds den 20 november). Efter det kan man se Bruno Mars live från Victoria’s Secret Fashion Show, som sänds den 5 december. Då har vår tids nya superstjärna redan avverkat ett älskat uppträdande på ikoniska  Saturday Night Live med hitsingeln “24K Magic” och nya låten “Chucky”.

Mer Information

Åldersgräns
13 år*

Kvällens cirkatider
17.30: Entré 2 öppnar för bordsbokningar och WarmUp
18.15: Entré 4 & 9 öppnar för ståplats och Golden Circle 
18.30: Övriga entréer öppnar 
19.30 ca: Konserten startar 
23.00 ca: Konserten slutar 

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Pressackreditering
Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Live Nation

Ericsson Globe
Pris: 365-850 kr