• Meny
  • Biljetter18

BORN. LIFE. DEATH. TOUR

3 nov - Annexet
Pris: Från 495 kr
SILVANA 500x250.png
ERIK 500x250.png

Den 3 november kommer turnén BORN. LIFE. DEATH. TOUR till Annexet i Stockholm med Silvana Imam och Erik Lundin i spetsen. Köp biljett!

Kuriosa om Silvana Imam

Silvana Imam har sedan genombrottet med Svär på min mamma byggt en omfattande låtkatalog på bara några få år, prisats på galor, turnerat hårt och omfamnats av växande fanskaror runt om i Skandinavien. Nya albumet Helig Moder släpps på ett nytt sätt – genom att Silvana varannan vecka under 10 veckor släpper två låtar från albumet. När alla låtar är ute (29 juni) släpps en specialutgåva på LP (6 juli) via Silvanas bolag Naturkraft. Gör dig redo för en mycket minnesvärd sammankomst på Annexet den 3 november.

Kuriosa om Erik Lundin

Erik Lundin tog landet med storm när han 2015 släppte Suedi, hans debut-EP på svenska. Med skarp intellektuell blick, personliga skildringar och ett helt unikt textförfattande grep han tag i publik och kritiker, vann otaliga priser och hjärtan. Inom en snar framtid är Erik Lundin aktuell med ett nytt verk.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Entréer:
Konsertstart:
Slut:

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Biljetter

Ordinarie biljetter

FRÅN 495 kr