• Meny
  • Biljetter25

Bon Jovi: This House Is Not For Sale

5 juni - Tele2 Arena
Pris: 595-980 kr

Bon Jovi, ett av planetens största rockband, kommer till Tele2 Arena onsdagen den 5 juni, 2019 för en storslagen konsert! Biljetterna släpps 2 november kl 09:00. Köp biljett!

For information in English, please click here!

Kuriosa om Bon Jovi

Bon Jovi har varit ett av de största rockbanden i Sverige under många år – där man också har spelat på de största arenorna. Nu kommer bandet att spela på Tele2 Arena för allra första gången – och inkluderas därmed i sällskap som Paul McCartney, Madonna och Iron Maiden. Bandets This House Is Not For Sale European Tour verkar bli ytterligare en succé!

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Biljettfrågor

Har du frågor eller funderingar kring biljetter kontakta AXS Sveriges konsumentsupport på Facebook: www.facebook.com/axs

 

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

 

Inför Besöket

Hålltider

17.30: Entréer öppnar
19.30: Konsertkvällen startar med Blackberry Smoke, sen Bon Jovi
23.30 ca: Konsertkvällen slutar

 

Kom i god tid

Många besökare väntas och eftersom vi och arrangören har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta längre tid än vanligt.

Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. För så smidig inpassering som möjligt - tänk på att komma i god tid och ta med dig så få saker som möjligt (det kommer inte att finnas garderob p.g.a logistiska skäl). Det kommer att finnas en begränsad effektförvaring i Ericsson Globes entré 6 för större väskor som öppnar kl 15.00 för 50 kr.

Ha gärna biljetten redo vid inpasseringen.

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Kommer taket att vara öppet?
Taket kommer att vara stängt under denna konsert.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Mat och dryck

För dig med ståplatsbiljett
Det finns möjlighet att köpa läsk, folköl, chips och wraps (kyckling och vegetarisk) inne på ståplatsområdet i arenan.
Vattenstationer finns utmed kanterna på arenagolvet.

För dig med läktarplats
Läktare A: Det finns flertalet kiosker och fastfoodenheter med lättare mat såsom korv, burgare och wraps, snacks, läsk, folköl etc.
Barerna hittar du vid sektioner 109, 136-137, 125 och här finns mat såsom korv och burgare, starköl, vin, cider, cava och alkoholfria alternativ. Åldersgräns till barerna är 18 år.

Läktare B: Det finns flertalet kiosker och fastfoodenheter med lättare mat såsom korv och burgare, snacks, läsk, folköl etc.
Barerna hittar du vid sektioner 316-318, 335-337 och här finns mat såsom korv och burgare, starköl, vin, cider, cava och alkoholfria alternativ. Åldersgräns till barerna är 18 år.

Ta tunnelbanan

Inom en kilometers promenadavstånd från arenan ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan, Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar. Läs mer om hur du tar dig till arenan här!

Vi rekommenderar dig att ta tunnelbanan som ligger på gångavstånd från arenan. Personal och skyltning hjälper er att visa vägen. Sök din resa och se de senaste uppdateringarna om kollektivtrafiken på SL.se.

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Biljetter

Biljetter

PRIS: 595-980 kr