• Meny
  • Biljetter26

Bon Iver

31 okt - Ericsson Globe
Pris: 485-760 kr

Bon Iver intar Ericsson Globe i Stockholm den 31 oktober, 2018. Köp biljett på AXS.com!

Bon Iver har på kort tid gått från att vara en välbevarad hemlighet till att bli ett av världens mest älskade och inflytelserika band. Därför känns det fantastiskt att bandet kommer till Ericsson Globe för sin största spelning på svensk mark hittills den 31 oktober i år. 

Åldersgräns*

13 år

Max antal biljetter

4 per/person

Personliga biljetter

Enligt önskemål från artisten gäller personliga biljetter på denna konsert.

Besökarens/köparens namn står på biljetterna (max 4 biljetter per köp gäller). Efter genomfört köp kan namnet inte ändras. Om bokningen gäller flera biljetter kommer det att stå samma namn på samtliga biljetter – i detta fall måste samtliga personer i bokningssällskapet gå genom biljettkontrollen samtidigt som köparen (det namn som står på biljetterna). 

Köparen (det namn som står på biljetterna) ska ha med sig giltig ID-handling, då stickprov där ID kontrolleras kommer att ske vid biljettkontrollen. Personen vars namn står på biljetterna måste vara en av personerna i bokningssällskapet. 

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Starta kvällen på bästa sätt

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa om Bon Iver

Med tre omåttligt hyllade fullängdare i bagaget har Justin Vernon och hans Bon Iver fått en särposition i dagens musiklandskap. Projektet har vunnit två Grammys, blivit nominerade för tre BRIT Awards och spelat slutsålda konserter världen över. 2016 års ”22, A Million” – innehållandes spår som 33 ”GOD” och 8 (circle) – belönades med slående betyg av en enig kritikerkår – Bon Iver befinner sig på en kreativ topp just nu.

Justin Vernon startade Bon Iver som självterapi efter en brusten kärlek. Resultatet blev det numera kultförklarade albumet ”For Emma, Forever Ago”, vars vackra ljudbilder innebar en känslosam upplevelse långt utöver det vanliga. Live på en scen blir Bon Ivers känslofulla låtstycken något helt annat, och vi är överlyckliga över att få uppleva det här tillsammans med er i Ericsson Globe den 31 oktober.

amex_695x100.jpg

Känn dig extra välkommen som American Express Kortmedlem

På Ericsson Globe har du egen entré - American Express Fast Track. Den hittar du vid ingång 4,5. Förmånen gäller dig och ditt sällskap mot uppvisade av ditt Kort. Som Centurion och Platinum-medlem har du även access till American Express Invites Lounge som du hittar i Ericsson Globe. Här bjuder vi på varsitt glas Taittinger. Platserna i loungen måste förbokas hos American Express Lifestyle på [email protected]

Mer Information

Kvällens cirkatider

Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel

I samband med våra konserter säljs skumproppar för 15 kr.

*Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: luger

Åldersgräns: 13 år

Max antal biljetter: 4 per person
OBS! Personliga biljetter

Arrangör: Luger

  • 31 okt, kl 19:30
Ericsson Globe
Pris: 485-760 kr