• Meny
  • Biljetter21

Boendeekonomi är jättekul!

#jagvarhär

15 nov - Ericsson Globe
Pris: 310 kr

Den 15 november är det dags för årets roligaste humorshow* med Erik Haag, Björn Gustafsson, Nour El Refai, Mia Skäringer och Johan Rheborg i Ericsson Globe. Köp biljett på AXS.com!

Svenskarna tycker att boendeekonomi är tråkigt. Jättetråkigt faktiskt. På något sätt hamnade det på Erik Haag att lösa detta. I en jättekul humorshow i Ericsson Globe.

Hur gör man boendeekonomi jättekul egentligen?

För att lösa det (nästan) omöjliga uppdraget har Erik tagit hjälp av Björn Gustafsson, Johan Rheborg, Mia Skäringer och Nour El Refai. Och resultatet får vi se i Ericsson Globe den 15 november. Missa inte chansen att se årets garanterat största, bästa och roligaste humorshow*!

* Om boendeekonomi.

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Alla biljetter har samma pris, så det är först till kvarn som gäller.

Starta kvällen med mat & dryck

Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Showen är ett initiativ av SBAB.

Mer Information

Kvällens cirkatider

- 17.30: Entré 2 öppnar för Warm Up
- 18.00: Entré 4 & 6 öppnar
- 19:30: Showstart
- 21.30 ca: Slut

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Ericsson Globe
Pris: 310 kr