• Meny
  • Biljetter21

Behemoth / At The Gates

26 jan - Annexet
Pris: 530 kr
Behemoth2019_StockholmLive_1000x500px.jpg

Behemoth - Polska death metal-titanerna som sedan 1991 lagt grunden för en hel musikgenre - kommer till Sverige med sin Ecclesia Diabolica Evropa 2019 e.v. Tour. Med sig har de vännerna i At the Gates och Wolves in the Throne Room. Den 26 januari 2019 når turnén Annexet i Stockholm. Köp biljett!

Kuriosa om Behemoth / At the Gates 

Behemoth kräver egentligen ingen närmare presentation. Bandet har sedan länge erövrat den mörka death metal tronen och har blivit ett av de allra mest tongivande banden inom genren. Med sångaren Nergal i spetsen har Behemoth gjort sig kända för sina explosiva liveframträdanden och fått ett välförtjänt rykte om sig att vara en grym liveakt, både när det kommer till ljud och vsiuella effekter. Deras tunga teatraliska stil med pyro, kroppsfärg och scenkostymer har fängslat fans över hela världen.

Specialinbjudna turnégästerna i At the Gates har skaffat sig ett minst lika stort anseende under sin karriär som Behemoth gjort, inte minst för att ha satt uttrycket ”The Gothenburg Sound” på världskartan. At the Gates, med epitetet Sveriges främsta hårdrocksband, släppte i våras hyllade albumet ”To Drink from the Night Itself”.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

 

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Kvällens tider
18.30: Entré 3 öppnar 
19.30: Konserten startar
23.15 ca: Konserten slutar

Notera också att det inte är tillåtet att köa före kl 07.00 på evenemangsdagen!

 

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Kom i god tid
Vi har en hög säkerhetsnivå på våra evenemang och därför är det mycket viktigt att komma i god tid. Tänk också på att det inte är tillåtet att ta med sig ryggsäckar eller större väskor in i våra arenor. Om du har ytterligare frågor kan du hitta många svar under vanliga frågor.

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet!

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm, paraplyer, flaskor, mat och dryck får inte tas med in. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under vanliga frågor.
 
Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén, den kostar 50 kr och då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i entré 2 och 5 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan, kostnad 50 kr. Tänk på att våra arenor är kontantfria - endast kortbetalning accepteras.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

icon_mobile.png

Dela din upplevelse med oss!

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 530 kr + serviceavgift