• Meny
  • Biljetter14

Behemoth / At The Gates

26 jan - Annexet
Pris: 530 kr

Behemoth - Polska death metal-titanerna som sedan 1991 lagt grunden för en hel musikgenre - kommer till Sverige med sin Ecclesia Diabolica Evropa 2019 e.v. Tour. Med sig har de vännerna i At the Gates och Wolves in the Throne Room. Den 26 januari 2019 når turnén Annexet i Stockholm. Köp biljett!

Kuriosa om Behemoth / At the Gates 

Behemoth kräver egentligen ingen närmare presentation. Bandet har sedan länge erövrat den mörka death metal tronen och har blivit ett av de allra mest tongivande banden inom genren. Med sångaren Nergal i spetsen har Behemoth gjort sig kända för sina explosiva liveframträdanden och fått ett välförtjänt rykte om sig att vara en grym liveakt, både när det kommer till ljud och vsiuella effekter. Deras tunga teatraliska stil med pyro, kroppsfärg och scenkostymer har fängslat fans över hela världen.

Specialinbjudna turnégästerna i At the Gates har skaffat sig ett minst lika stort anseende under sin karriär som Behemoth gjort, inte minst för att ha satt uttrycket ”The Gothenburg Sound” på världskartan. At the Gates, med epitetet Sveriges främsta hårdrocksband, släppte i våras hyllade albumet ”To Drink from the Night Itself”.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Entréer:
Konsertstart:
Slut:

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Biljetter

Ordinarie biljetter

PRIS: 530 kr + serviceavgift