• Meny
  • Biljetter23

Band of Horses

#jagvarhär

9 mars - Annexet
Pris: 475 kr

Band of Horses förgyller den tidiga våren när de gästar Stockholm och Annexet den 9 mars 2017. Köp biljett på AXS.com!

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Kuriosa
Band of Horses har under sin dryga tolvåriga existens gått från att vara en liten indie-angelägenhet till att omfamna en stor skara dedikerade lyssnare som passionerat sjunger med till ”No One’s Gonna Love You”. Första tecknet på deras genomslagskraft kom redan på första albumet med ”The Funeral”, som hördes i en uppsjö av melodramatiska soundtracks till allehanda tv-serier. 

Med nya ”Why Are You Ok?” har Band of Horses funnit ett nytt hem hos Rick Rubin och hans American Recordings och resultatet är ett Jason Lytle-producerat mästerverk som vänder hem till tiden då ”Everything All The Time” och ”Cease To Begin” skrevs och sen gör en vacker u-sväng rakt in i guitarhookcountry befolkat av J Mascis.

Mer Information

Åldersgräns*
13 år

Kvällens cirkatider
18:30 - Entré 3 & arenadörrar öppnar
19:30 - Showstart
23:00 - Ca-tid slut

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Luger