• Meny
  • Biljetter13

Avicii Tribute Concert

For Mental Health Awareness

5 dec - Friends Arena
Pris: 400-900 SEK + serviceavgift

Den nystartade stiftelsen Tim Bergling Foundation, som grundades av familjen efter Tim "Avicii" Berglings död förra året, arrangerar en unik konsert med Avicii´s musik på Friends Arena den 5 december, 2019. Biljetterna till Avicii Tribute Concert släpps den 5 september kl 10:00 via Ticketmaster. Köp biljett!

Detta är en hyllning till Tim och alla intäkter går till initiativ inom psykisk ohälsa och självmordsprevention.

Kuriosa om Avicii Tribute Concert

Under den två timmar långa livekonserten kommer sångarna som medverkat på Aviciis största låtar – artister som Aloe Blacc, Rita Ora, Adam Lambert och Sandro Cavazza, med fler – att framföra Avicii´s originallåtar tillsammans med ett 30-mannaband. Även en rad olika DJs kommer att spela under kvällen: David Guetta, Kygo, Dimitri Vegas & Like Mike, som alla också varit nära vänner till Tim.

”Tim hade planer på att hans musik skulle framföras tillsammans med ett stort liveband. Nu förverkligar vi hans dröm och ger publiken och lyssnarna en chans att uppleva Tims låtar på ett helt unikt sätt”, säger Klas Bergling.

”Vi är tacksamma att hans vänner, artister och musiker som han arbetat med under sin karriär kommer till stockholm och hjälper oss förverkliga den här hyllningskonserten. De har alla utryckt ett uppriktigt intresse och önskan att engagera sig i att försöka stoppa ökningen av psykisk ohälsa, och ge sitt stöd i vårt arbete med Tim Bergling foundation. Vi ser otroligt mycket fram emot den här kvällen.”

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Observera att biljetterna endast säljs online.

 

Åldersgräns

  • 13 år på läktare
  • 18 år på ståplats
  • 18 år på Golden Circle 
  • 18 år på Lounge Access

 

Inför Besöket

Hålltider

17.30 Första DJ:n går på scen
21:00 Avicii Live Tribute Concert startar
Ca 23:30 Slut

Notera att det inte är tillåtet att köa innan kl 07:00 på evenemangsdagen.

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Kom i god tid

Många besökare väntas och eftersom vi har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta längre tid än vanligt. Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid och lämna väskan hemma.

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra besökare på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger!

All mat och dryck i Friends Arena lagas och serveras av Operakällaren at Friends Arena.

Hitta till arenan

Friends Arena ligger i Arenastaden i Solna, strax norr om Stockholm. Till och från Friends Arena tar du dig enklast via kollektivtrafik; pendeltåg, tvärbana, tunnelbana eller buss. Läs mer om hur du hittar hit!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Biljetter

Biljetter

PRIS: 400-900 SEK + serviceavgift

Rullstolsplats

PRIS: 650 SEK + serviceavgift

Lounge Access (18-års åldersgräns)

  • VIP entré 
  • Biljett på läktare 2 långsida 
  • Tillgång till lounge 
  • Möjlighet att köpa mat och dryck på plats 

Observera att strikt 18 års gräns gäller för denna biljett även i målsmans sällskap, på läktare och i lounge. Giltig legitimation ska uppvisas. 

PRIS: 700 SEK + serviceavgift