• Meny
  • Biljetter23

Avenged Sevenfold

#jagvarhär

9 mars - Ericsson Globe
Pris: 515-655 kr

Den 9 mars 2017 återvänder Avenged Sevenfold till Sverige och Stockholm för en konsert i Ericsson Globe. Köp biljett på AXS.com!

Utöver Avenged Sevenfold får du uppleva inga mindre än hyllade och rutinerade Chicagobanden Disturbed och Chevelle.

Mat och Dryck
Förhöj arenaupplevelsen med en bit mat innan konserten! Under kvällen kommer vi att ha öppet i Grand Escalier och American Bar. För att vara säker på att få plats rekommenderar vi dig att boka bord.

Boka bord i Grand Escalier - menyn hittar du här!
Boka bord i American Bar - menyn hittar du här!

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

2013 fyllde Avenged Sevenfold Hovet i Stockholm, året därpå gjorde de samma sak i Scandinavium i Göteborg. Med slutsålda arenakonserter var de än kommer har Avenged Sevenfold de senaste åren visat att de är ett arenaband av internationell klass. 

Avenged Sevenfolds senaste och sjätte album ”Hail To The King” från 2013 sålde platina och guld och toppade listorna i ett dussintal länder, liksom deras tidigare hyllade alster. 

Mer Information

Åldersgräns
13 år*

Kvällens cirkatider
17:30 - Entré 2 öppnar för Warm Up
18:15 - Entré 4 & 6 öppnar
18:45 - Ca-tid showstart
23:00 - Ca-tid slut

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Pressackreditering
Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Live Nation

Ericsson Globe
Pris: 515-655 kr