• Meny
  • Biljetter25

Atletico de Madrid vs. Juventus

International Champions Cup

10 aug - Friends Arena
Pris: 145-3250 kr
1000x500.jpg

International Champions Cup återvänder till Friends Arena!

Den 10 augusti gör Atlético de Madrid och Juventus upp på Friends Arena i International Champions Cup:s allra sista stormöte. Friends Arena är en av tre arenor i Europa som får stå som värd för ett av turneringens totalt 18 toppmöten. Biljetterna släpps kl 10:00 den 26 april! Köp biljett!

Om International Champions Cup

Turneringen spelas om 3 matcher för respektive lag, och det lag med flest poäng tar hem säsongens första mästerskap och pokal. Övriga matcher i Europa spelas på  Principality Stadium i Cardiff och Tottenham Hotspur Stadium.

International Champions Cup startade 2013 och varje år sedan dess har topplagen från de stora ligorna i Europa, men också övriga världsdelar, medverkat. Under en dryg månads tid gör lag som FC Bayern, Manchester United, Real Madrid, Tottenham Hotspur, AC Milan, Atlétcico de Madrid, Chivas de Guadalajara och Juventus upp om trofén. 

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Tider uppdateras närmare evenemanget.

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Av säkerhetsskäl får följande inte tas med in till Friends Arena:
Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm(höjd, bredd, djup), pinnar/hårda föremål, paraplyer, flaskor, mat och dryck, selfie-pinne, systemkamera får inte tas med in på Friends Arena.

Var redo med biljetten vid inpasseringen
Har du en e-biljett? Skriv gärna ut biljetten eller ladda ner den som PDF i din telefon och dra upp ljusstyrkan på skärmen vid skanning. Undvik att ta en print screen/skärmkopia av biljetten i mobilen då det försämrar kvalitén på bilden och gör det svårt att skanna.

Kontantfritt
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är Friends Arena en kontantfri arena - endast kortbetalning fungerar, så glöm inte att ta med dig betal- eller kreditkortet.

Biljetter

Ordinarie biljetter

Pris: 145-745 kr

VIP-paket

-    VIP entré
-    Biljett på läktare 2 långsida
-    En trerätters middagsbuffé signerad Operakällaren
-    Två enheter dryck (öl, vin alkholfritt)
-    Tillgång till lounge
-    Värdar som tar hand om er på plats

PRIS: 3250 SEK

Lounge access

-    VIP entré
-    Biljett på läktare 2 långsida
-    Två drinkbiljetter (öl, vin alkoholfritt)
-    Tillgång till lounge och bar med fullständiga rättigheter

PRIS: 1195 SEK

OBS! 18 års åldersgräns (gäller även med målsman).