• Meny
  • Biljetter25

Årets Kock

12 - 13 sep - Annexet
Pris: 195 kr

Tävlingen Årets Kock tar plats i Annexet dagarna 12-13 september, 2019. Biljetterna släpps kl 16:00 torsdagen den 13 juni. Köp biljett!

Kuriosa om Årets Kock

Tävlingen Årets Kock är det officiella svenska mästerskapet i professionell matlagning och har arrangerats varje år sedan 1983. Vinnaren blir svensk mästare!

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Inför Besöket

Hålltider

12 september
11.30 Entrén öppnar
14.00-17.10 Årets Kock 2019, dag 1
17.10-19.00 AW

13 september
09.30 Entrén öppnar
13.00-15.45 Årets Kock 2019, dag 2

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm, paraplyer, flaskor, mat och dryck får heller inte tas med in. 

Barnvagnar
Av säkerhetsskäl är det ej tillåtet att ta med barnvagn. Det finns möjlighet att parkera barnvagnen på obevakad anvisad plats inomhus.  

Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entré 6. Den kostar 50 kr, och då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i entré 5 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. Tänk på att våra arenor är kontantfria - endast kortbetalning accepteras.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet!

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra fans på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger! 

The American Bar
I American Bar möts du av en modern tappning av en klassisk amerikansk diner. Här erbjuder vi en lekfull miljö för att njuta ev en bit mat och något gott att dricka!
Menyn finner du här.
Boka ditt bord här.

För frågor angående bordsbokning maila [email protected]

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Biljetter

Biljetter

PRIS: 195 kr