• Meny
  • Biljetter18

Arena Run 2019

9 feb - Friends Arena
Pris: 545 kr
arenarun_1000x500px_180921.jpg

Utmana dig själv och vännerna i Nordens största upplevelselopp, Arena Run, på Friends Arena lördagen den 9 februari. Anmäl dig här!

Kuriosa om Arena Run

Arena Run vänder sig till nybörjare, motionärer och familjer som vill anta årets första och kanske bästa utmaning i en unik och storslagen arenamiljö. I ett 5 km långt lopp står upplevelsen i fokus - Arena Run innehåller över 20 hinder och sträcker sig över 6 våningar. Sicksackande i garaget, spring i trappor, arenakorridorer, läktare och en innerplan uppdelad i 4 hinderzoner utlovas i något som bäst beskrivs som årets första utmaning för nybörjare så väl som proffs.

Loppet genomförs individuellt, i lag eller med familjen - då i en reducerad bana om 2 km. Precis som under 2018 års Arena Run öppnas dessutom möjligheten för publiken att gå in gratis och uppleva loppet från en armlängds avstånd då man öppnar upp innerplan för besökarna. För framtidens stjärnor återvänder även i år ett Arena Mini-Run för barn mellan ca 2-6 år, och till detta lopp krävs ingen anmälan.

Läs mer om loppet och klasserna här.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Inför Besöket

clock icon.png

Hålltider

Dagens cirkatider
Uppdateras närmare evenemangsdagen.

place icon.png

Kom i god tid

Kom i god tid och lämna ryggsäcken och väskan hemma. 

info icon.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor samt paraplyer får av säkerhetsskäl inte tas med in till arenan. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte heller tas med in i arenan.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat & dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker.

Biljetter

Anmäl dig här

PRIS: 545 kr