• Meny
  • Biljetter29

Anis Don Demina - inställd

13 nov - Annexet
Pris: 425 SEK + service fee

Anis Don Deminas konsert den 13 November 2021 på Annexet är tyvärr inställd.

Biljetter köpta via AXS och AXS call center återköps automatiskt till det kort som användes vid köpet. Kontakta AXS kundtjänst för eventuella biljettfrågor.

Meddelande från Anis

Vi har in i det sista hoppats att de restriktioner som nu råder inom en snar framtid ska ändras och lättas upp, vilket de inte har. Det innebär att det i dagsläget är för osäkert läge för att gå vidare med planeringen av min konsert på Annexet den 13 november. Det är med tungt hjärta som vi nu väljer att ställa in, då vi inte vet om det är möjligt att genomföra konserten på det sätt som vi önskar pga rådande restriktioner. Stor kärlek till alla er som har köpt biljett, så fort detta är över skall vi fira ihop.

/Anis

SJ_700x100_festival.jpg

Inför Besöket

Ladda ner Stockholm Live-appen

Till det här evenemanget är dina biljetter helt digitala och levereras till Stockholm Lives app. Du behöver ladda ner appen för att hämta och hantera dina biljetter för en smidig och säker inscanning vid entrén.

Läs mer och ladda ner appen här

Hålltider

Tider uppdateras närmare konserten.

Notera att det inte är tillåtet att köa innan kl 07:00 på evenemangsdagen.

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Uppdateras närmare konserten

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Kommande evenemang

Konserter, sport, esport eller stand up? Läs mer om kommande evenemang i våra arenor Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet och Annexet här!

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra fans på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger! 

Hitta till arenan

Annexet ligger i stadsdelen Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från Annexet ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar hit

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

Biljetter

Biljetter

PRIS: 
EARLY BIRD: 350 SEK + serviceavgift (de 500 första biljetterna)
ORDINARIE: 380 SEK + serviceavgift