• Meny
  • Biljetter01

Anis Don Demina

13 nov - Annexet
Pris: EARLY BIRD: 350 SEK + serviceavgift, ORDINARIE: 380 SEK + serviceavgift

Det är dags för Anis Don Demina att göra sin första och enda spelning under 2021! Den 13 november intar Anis Annexet i Stockholm för en oförglömlig kväll. Köp biljett!

TIPS! Missa inte early bird-biljetter för 350:- SEK + serviceavgift (de 500 första biljetterna), därefter är priset 380:- SEK + serviceavgift.

Kuriosa om Anis Don Demina

Det blir endast en livespelning för Anis i år och på Annexet utlovas en hitparad med låtar som Vem e som ossFör stora för den här stan och Sveriges officiella EM-låt Flaggan i topp. Multitalangen Anis Don Demina känner vi både som artist och entertainer, senast som programledare i Melodifestivalen och finalist i Let’s Dance. Nu är det dags att skaka liv i Sverige och det blir med en storslagen show som vi sent kommer att glömma.

 

”Det här kommer bli det största och bästa jag någonsin har gjort på en scen. Sverige har vilat upp sig tillräckligt länge, så nu är det dags för en riktig rivstart!”, säger Anis Don Demina

 

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Inför Besöket

Ladda ner Stockholm Live-appen

Till det här evenemanget är dina biljetter helt digitala och levereras till Stockholm Lives app. Du behöver ladda ner appen för att hämta och hantera dina biljetter för en smidig och säker inscanning vid entrén.

Läs mer och ladda ner appen här

Hålltider

Tider uppdateras närmare konserten.

Notera att det inte är tillåtet att köa innan kl 07:00 på evenemangsdagen.

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Uppdateras närmare konserten

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Kommande evenemang

Konserter, sport, esport eller stand up? Läs mer om kommande evenemang i våra arenor Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet och Annexet här!

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra fans på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger! 

Hitta till arenan

Annexet ligger i stadsdelen Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från Annexet ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar hit

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

Biljetter

Biljetter

PRIS: 
EARLY BIRD: 350 SEK + serviceavgift (de 500 första biljetterna)
ORDINARIE: 380 SEK + serviceavgift