• Meny
  • Biljetter18

Andrea Bocelli

#jagvarhär

25 feb. - Ericsson Globe
Köp biljett
Powered by AXS.com
Pris: 1010-2225 kr

Den italienske stjärntenoren Andrea Bocelli återvänder till Sverige för första gången sedan 2012 och den 25 februari 2017 har vi äran att hälsa honom välkommen tillbaka till Ericsson Globe. Köp biljett på AXS.com!

Konserten kommer förutom gamla klassiker att innehålla kända opera-arior och musik från Bocellis senaste album "Cinema", som bland annat innehåller musik från filmerna "Evita", "West Side Story" och "Dr Zivago".

Med på scen: Stockholm Concert Orchestra 

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kuriosa
Andrea Bocelli, även känd som "den fjärde tenoren", föddes med glaukom och förlorade synen bara 12 år gammal. Men då hade han redan lärt sig att spela piano och flöjt. Bocelli är främst känd för sin sångtalang, och det var som tenor han fick sitt genombrott på 90-talet. Först i sitt hemland Italien i en duett med Luciano Pavarotti och sedan på internationell nivå, på turné med den italienska världsstjärnan Zucchero.

Andrea Bocelli har även sjungit duetter med artister som Sarah Brightman, Eros Ramazzotti och Celine Dion. Hittills har han sålt mer än 80 miljoner album världen över, inklusive över två miljoner i Skandinavien. 

Mer Information

Åldersgräns
Ingen åldersgräns

Kvällens cirkatider
Entréer:
Konsertstart:
Slut:

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Arrangör: Julius AB

Köp biljett
Powered by AXS.com
  • 25 feb., kl 19:30
Ericsson Globe
Pris: 1010-2225 kr