• Meny
  • Biljetter16

Alla Kan Äta Julbord

#jagvarhär #stockholmlive

8 dec - Annexet
Pris: 925-1115 kr

Föreställningen inställd 7 och 9 december

Arrangörerna SPG Arena Catering tillsammans med Blixten & CO måste tyvärr meddela att Alla Kan Äta Julbord är inställt torsdagen 7:e december och lördag 9:e december på grund av låg beläggning. Lyckligtvis så finns det möjlighet för er att boka om till fredagen 8:e december!

Om ni önskar boka om till den 8/12 så kontakta: [email protected] senast måndag klockan 10.00.

Om ni önskar få pengarna tillbaka så kontakta: [email protected] senast måndag klockan 10.00.

Vid återbetalning behöver vi ert ordernummer.

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för omständigheterna. Hoppas vi istället ses den 8:e!

Alla Kan Äta Julbord 

Den 8 december kommer guiderna Lotta Lundgren och Erik Haag med föreställningen "Alla kan äta julbord", som är en gastronomisk resa fylld av svensk historia och måltidskultur, till Annexet och Stockholm Live. Köp din biljett på AXS.com!

Det är ingen julshow, "Alla kan äta julbord" är en julbordsföreställning, en intensivkurs i julbordsätandets sköna konst; en lika underhållande som gastronomisk helhetsupplevelse som sätter samman maten på tallriken med insikter om vad ett julbord är, hur det ska ätas och varför det har en så central plats i vår matkultur och våra liv.
- Se menyn

#JAGVARHÄR
Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif
Kuriosa
”Alla kan äta julbord” är en föreställning där radarparet Lotta Lundgren och Erik Haag sammanfattar "de senaste tusen åren av julbordsarkeologi” i en kombination av guidad julbordsvisning och gruppterapi.