• Meny
  • Biljetter18

All Stars Tournament

25 aug - Ericsson Globe
shw2018_16x9_wennberg_brodin_1000x500_fulfix.jpg

Stockholms NHL-proffs samlas i All Stars Tournament nord och syd och möter Djurgården Hockey nord och syd i Ericsson Globe i en välgörenhetsturnering den 25 augusti 2018. Köp biljett!

Kuriosa om All Stars Tournament

Stockholm är en stor del av svensk ishockey. Huvudstaden har under lång tid levererat stjärnor till SHL, NHL och Tre Kronor. Men framförallt har Stockholmshockeyn tagit hand om barn och ungdomar som hittat glädje i motionen och en gemenskap i lagidrotten.

Vi som förening, tillsammans med Stockholm Live, våra djurgårdsspelare och NHL-spelarna gör de här aktiviteterna för att Stockholmshockeyn ska bli ännu mer tillgänglig, säger Djurgårdens vice VD K-G Stoppel.

Veckan kommer bestå av träningar, föreläsningar, utbildningar och läger för att nå ut så brett som möjligt. Dessutom kommer Allmänhetens åkning att arrangeras i Ericsson Globe.

Nytt för i år är att själva All Star-matchen (som spelas lördagen den 25 augusti) kommer att avgöras i turneringsform. All Star Syd och All Star Nord samt Djurgården Nord och Syd  möter varandra i en semifinal där vinnarna möts i en final. Matcherna kommer att spelas 1 x 20 minuter.

 

Vad går pengarna till?

Allt överskott från matchen går till att göra hockeyn mer tillgänglig för stadens invånare. Exempel på satsningar som kan möjliggöras är fler isytor för spontanhockey, få fler tjejer att börja spela hockey och även att få fler ledare och domare aktiva inom hockeyn.

Inför Besöket

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Turneringsprogram

- 14.00: Skills competition
- 15.00: Stockholm All Stars Syd - Djurgården Nord kl.
- 16.00: Stockholm All Stars Nord - Djurgården Syd kl.
- 17.00: Final

Matcherna spelas i 1x20 minuter

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.