• Meny
  • Biljetter29

Al Pitcher

My happy Place

12 - 13 maj - Annexet
Pris: 545-635 SEK + serviceavgift
  • 12 maj, kl 19.30
  • 13 maj, kl 19.30

Al Pitcher och hans humorshow "My Happy Place" som planerades till den 23 oktober 2021 på Hovet, flyttas fram till våren 2022 i Annexet.

Du som har köpt biljett på parkett till Hovet behåller dina platser som är giltiga till det nya datumet den 13 maj 2022 i Annexet.  

 

Du som köpt biljetter på läktaren till Hovet kommer att få nya biljetter skickade till dig till det nya datumet den 12 maj 2022 i Annexet. Biljetterna skickas efter den 24 juni.

 

Om du inte kan gå de nya datumen går det bra att återköpa dina biljetter via AXS.com, till och med den 24 juni 2021.
 

Kuriosa om Al Pitcher

Al Pitcher är född i England, uppvuxen på Nya Zeeland och startade sin stand-up karriär i London 1999. Han flyttade till Sverige 2010 och blev snabbt ett stort namn på den svenska humorscenen, redan 2011 vann han “Bästa manliga komiker” på Svenska Humorgalan. 

“My Happy Place” handlar om Al´s signaturhumor, Sverige, som har blivit Al´s hem och även hans Happy Place. Genom svenskarna och de svenska traditionerna, som han fortfarande kämpar med att förstår sig på, försöker han att hitta sin plats och som oss andra letar han efter lyckan. Finns den? I sådana fall, var? Al Pitcher välkomnar publiken till hans värld och Happy Place.

SJ_700x100_festival.jpg

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Inför Besöket

Hålltider

Uppdateras närmare evenemanget

Praktisk info

Uppdateras närmare evenemanget

Hitta

Annexet ligger i stadsdelen Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från Annexet ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar till och i arenan

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra fans på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger! 

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar i vår FAQ

Biljetter

Biljetter

545-635 SEK + serviceavgift