• Meny
  • Biljetter15

World Water Week 2019

25 - 30 aug - Tele2 Arena
Pris: 1900-9500 SEK

World Water Week är världens största årliga vattenkonferens och arrangeras av Stockholm International Water Institute (SIWI). Varje år samlas beslutsfattare, forskare och organisationer i Stockholm för att ta sig an globala utmaningar som vattenbrist, klimat och ohälsa. Årets World Water Week äger rum 25-30 augusti, för första gången på Tele2 Arena, med cirka 3600 ledande experter, beslutsfattare och företag från över 130 länder. Är du intresserad av biljetter eller gruppbokning besök: Worldwaterweek.org

Här hittar du mer information om World Water Week 2019.

Kuriosa om World Water Week

Årets konferens är den 29:e i ordningen och flyttar i år till Tele2 Arena för att kunna möta det växande intresset. 

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Inför Besöket

Hålltider

Hålltider:
Programmet hittar du här

Kom i god tid

Många besökare väntas och eftersom vi och arrangören har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta längre tid än vanligt. Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid och lämna ryggsäcken och väskan hemma. 

 

 

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Skyltar, mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

 

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är arenan kontantfri - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

 

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

 

 

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.