• Meny
  • Biljetter23

The Cure

#jagvarhär

9 okt - Ericsson Globe
Pris: 535 - 850 kr

The Cure åker ut på stor Europaturné och den 9 oktober 2016 kommer bandet äntligen till Ericsson Globe. De senaste sju åren har The Cure endast gjort några väl utvalda konserter i London och spelat på de flesta av de största europeiska festivalerna, bland annat Roskilde. Biljetter köper du på AXS.com.

#JAGVARHÄR

Du är en del av upplevelsen! Visa att du var här. När det hände. Live. Tagga dina bilder från konserten med #JAGVARHÄR.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

På ”THE CURE TOUR 2016” ser vi Robert Smith (sång/gitarr), Simon Gallup (bas), Jason Cooper (trummor), Roger O’Donnell (klaviatur) och Reeves Gabrels (gitarr). Tillsammans kommer de att utforska 37 år av Cure-låtar - blanda hits med rariteter, favoriter med ännu ej släppta alster och allt till en scenproduktion som inte kommer lämna någon besviken.

Support: The Twilight Sad

Mer Information

Åldersgräns*
13 år

Kvällens cirkatider
17:30 - Entré 2 öppnar för warm up
18:15 - Entré 4 & 9 öppnar för ståplats
18:30 - Övriga entréer öppnar
XX:XX - The Twilight Sad
XX:XX - The Cure
23:30 - Ca slut

Starta kvällen på bästa sätt
Kom tidigt och ladda upp med oss! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Praktisk info
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. För din egen och dina medbesökares säkerhet är du även tvungen att lämna eventuellt paraply utanför arenan.

Med anledning av en generell ökning av säkerhetsnivån från arrangören rekommenderar vi att ni lämnar väskor och dylikt hemma för att underlätta insläppet.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Skydda din hörsel
I samband med våra konserter säljer vi skumproppar för 20 kr.

Pressackreditering
Förfrågningar - med artistens namn samt pressbiljett eller fotopass i ämnesraden - skickas till [email protected].

*Om åldersgräns
Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Arrangör: Live Nation


 

Ericsson Globe
Pris: 535 - 850 kr