• Meny
  • Biljetter28

Superior Challenge 24 - framflyttat

11 juni - Annexet
Pris: 380-2570 SEK inkl serviceavgift

På grund av rådande restriktioner flyttas Superior Challenge till den 11 juni.
Håll i dina biljetter, de gäller för det nya datumet och du som biljettköpare behöver inte göra någonting. Om du inte har möjlighet att gå på det nya datumet, vänligen kontakta AXS. Återköp behöver göras senast den 5 mars.
____________

Norra Europas största MMA-gala Superior Challenge arrangerar sitt 24:e evenemang på Annexet. Kvällen kommer att bjuda på Nordens MMA-elit som tar sig an internationella fighters i världens största MMA-bur. Köp biljett!
 

Kuriosa om Superior Challenge

Superior Challenge har arrangerat galor sedan 2008 och är en av Europas äldsta MMA-organisationer. Galan har nordiskt besöks- och tittar-rekord och är internationellt igenkänd som en av världens främsta evenemang inom sporten. Sedan start har galan varit plattformen för majoriteten av alla svenska och nordiska MMA-fighters och är därmed den största exportören av internationella MMA-fighters i Europa.

 

Första matchen som presenterats är en titelmatch i weltervikt mellan organisationens regerande mästare, Håkon ”Death” Foss från Norge och utmanaren och det svenska framtidshoppet Robin ”Pretty Boy” Roos. Besök organisationens hemsida superiorchallenge.com för komplett matchkort samt info.

 

SJ_700x100_festival.jpg

 

Inför Besöket

Ladda ner Stockholm Live-appen

Hämta och hantera dina digitala biljetter, få senaste nytt och all information om evenemanget!
Läs mer och ladda ner appen här

Hålltider

Uppdateras närmare evenemanget

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Uppdateras närmare evenemanget

Hitta till arenan

Annexet ligger i stadsdelen Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från Annexet ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar hit

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar i vår FAQ