• Meny
 • Biljetter17

Melodifestivalen 2019 Matinégenrep

9 mars - Friends Arena
Pris: 150-810 kr

Lördagen den 9 mars, 2019 har du chansen att se Matinéföreställningen av Melodifestivalen på Friends Arena! Biljetterna släpps den 31 oktober kl 09:00. Köp biljett!

Om Melodifestivlens Matinégenrep 

Att se detta färgsprakande genrep i arenan är en alldeles speciell upplevelse och en fantastisk fest för vuxna och barn. Matinéföreställningen under dagtid är bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla!

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Melfest Live app
Var med och bidra till stämningen på plats! För att bli en del av ljusshowen behöver du ha senaste versionen av Melfest Live-appen – se till att ladda ned och/eller uppdatera!  Gå därefter gå till fliken Finalen som du hittar i sidomenyn. Se till att notiser är på och när det är dags, var med och delta!

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Inför Besöket

Hålltider

Kvällens cirkatider
11.30 Carlsberg Bar öppnar
13.00 Entréer öppnar med aktiviteter i foajén 
13.20 Förfest med Ola Selmén från scenen 
13.45 Alla ska sitta på sina platser. 
14.00 Matinégenrepet startar
16.00 Matinégenrepet slutar

Kom i god tid

Missa inte Warm Up i Carlsberg Bar
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra fans på arenan. Från kl 11.30 och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i Carlsberg Bar!

Mat och dryck

Inled festen på allra bästa i Carlsberg Bar! Här kan du avnjuta en bit mat eller en 3-rätters supé i trevlig atmosfär, allt ifrån vår à la carte- meny. För att säkra en plats för ditt sällskap, boka bord på Tel: 073- 402 87 94 Mail: [email protected]
Menyn finner du här.

Praktisk info

Kom i god tid
Vi har en hög säkerhetsnivå på våra evenemang och därför är det mycket viktigt att komma i god tid . Tänk också på att det inte är tillåtet att ta med sig ryggsäckar eller större väskor in i våra arenor. Om du har ytterligare frågor kan du hitta många svar under vanliga frågor.

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Garderob
Det är obligatorisk garderob för de som sitter på parketten på fredagskvällen och lördagskvällen. Garderober finns vid entréerna D och G som kostar 50 kr, endast kortbetalning.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Övrig information

Hjälp på plats
Vi hjälper dig gärna direkt på plats. Kontakta någon av våra evenemangsvärdar om du har några frågor eller upplever några problem. 

TV-produktion
Vi vill uppmärksamma dig som besökare av Melodifestivalen att detta är en TV-produktion. Det innebär att kameror, fotografer och teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.

Merchandise
I foajén kan du köpa merchandise som tex ljussnurra, fjäderboa, hörselskydd eller t-shirts. Det går bra att betala både kontant och med kort.

Fotografering 
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.

Biljetter
Alla måste ha en giltig biljett för att komma in i arenan, oavsett ålder.
Det finns rabatterade biljetter på repen för barn upp till 11 år.

Hur tar jag mig till arenan?

Närhet till centrala Stockholm gör att du med fördel kan lämna bilen hemma. Läs mer om hur du hittar till Friends Arena!

Dela din upplevelse med oss!

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

Biljetter

Ordniarie Biljetter

PRIS: 150-810 kr

Rullstolsplatser

PRIS: 329-665 kr

VIP: Stjärnpaketet

PRIS: 1530 kr

 • Sittplats inom de tre populära raderna närmast scen
 • ”Collectors ticket” laminerad biljett att spara som minne av kvällen
 • Early Entry insläpp – var bland de första in i arenan!
 • Guidad visning av scenen med fototillfälle
 • Merchandisegåva
 • VIP-entré
 • 1 garderobsbiljett
 • Personal som tar emot er på plats

Information om entré, insläppstid mm kommer mailas till dig några dagar innan showen, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på!

Parkeringstillstånd

TILLSTÅNDETUPPVISAS VID INFART OCH GÄLLER 2019-03-09 FRÅN KL.11.00 TILL KL.17.00 
PRIS:
250 kr inkl. moms 

 • Vi rekommenderar att du är ute i god tid till Arenastaden.Stockholmstrafiken är ibland oberäknelig.
 • Parkeringen är belägen på arenans krage, norra sidan. Följ parkeringsvakternasanvisningar.
 • Se tillstånd som skickas till dig via e-post i samband med köp.

Gäller under evenemanget MELODIFESTIVALEN 2019 MATINÉ
Evenemanget börjarkl. 13:45.