• Meny
  • Biljetter15

Hammarby-Malmö FF - Samhällsmatchen

20 okt - Tele2 Arena
Pris: Från 60 kr

Hammarby Fotboll möter Malmö FF på Tele2 Arena den 20 oktober, kl 15.00. Biljetterna släpps den 27 september kl 13:00. Köp biljett!

Samhällsmatchen

Hammarby Fotboll och Samhällsmatchen samarbetar sedan förra året med Barndiabetesfonden, ett samarbete som bland annat innebär att klubben genomför insamlingar och auktioner till förmån för forskning kring typ 1-diabetes. Årets insamlingskampanj är i full gång och som ett bidrag till den kliver nu även vi, Stockholm Live AB, in och bidrar med en krona per åskådare som befinner sig på Tele2 Arena för herrarnas hemmamatch mot Malmö FF den 20 oktober.

Kuriosa om Hammarby Fotboll

Fotbollssektionen inom Hammarby IF bildades år 1915. Klubben har hittills vunnit ett SM-guld, säsongen 2001. 1 januari 1999 blev Hammarby IF en alliansförening och sedan 2001 drivs fotbollens elitverksamhet i Hammarby Fotboll AB där Hammarby IF Fotbollförening äger 51 procent och amerikanska Anschutz Entertainment Group (AEG) äger 49 procent.

För senaste nytt om truppen, matcher med mera, besök hammarbyfotboll.se.

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Inför Besöket

Hålltider

13:00 - 1 h efter matchstart Biljettkassan öppen
13:00 Dörrar premium öppnar
14:00 Övriga dörrar öppnar
15:00 Avspark

Obs! Det kommer att vara mycket folk i området så kom i god tid och lämna väskan hemma. 

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, samt mat och dryck, flaskor och paraplyer större än de som ryms i en jackficka. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte heller tas med in i arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan matchen! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker.

Order Up - beställ mat & dryck direkt i mobilen
Med Order Up beställer och betalar du snabbt och enkelt mat och dryck – direkt i Tele2 Arena-appen. Säg ”hej då” till långa köer, ladda hem appen redan idag!

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Biljetter

Biljetter

PRIS: Från 60 kr