• Menu
  • Tickets13

Events

Sports Music/Show Other

Sports

AIK-Timrå

13 November  Hovet

Sports

Djurgården-Luleå

14 November  Hovet

Music/Show

Diabetesgalan 2019

14 November  Annexet

Music/Show

Of Monsters And Men

15 November  Annexet

Music/Show

Alter Bridge

16 November  Hovet

Music/Show

The World of Hans Zimmer

17 November  Ericsson Globe

Sports

Sverige-Färöarna

18 November  Friends Arena

Sports

Djurgården Hockey - Skellefteå (CHL)

19 November  Hovet

Sports

AIK-Mora

20 November  Hovet

Sports

Djurgården-Växjö

23 November  Hovet

Music/Show

Avig Maria - NMFTG - The Final F***

23 November  Tele2 Arena

Sports

AIK-Tingsryd

24 November  Hovet

Sports

AIK-Västervik

27 November  Hovet

Sports

Djurgården-Leksand

28 November  Hovet

Other

Sweden International Horse Show

28 November - 1 December  Friends Arena

Music/Show

Volbeat

29 November  Tele2 Arena

Music/Show

Lars Winnerbäck

29 November  Ericsson Globe

Music/Show

BAMSE PÅ TURNÈ – Sång och Dansföreställningen

30 November  Ericsson Globe

Music/Show

Wardruna

1 December  Annexet

Sports

AIK-Karlskrona

2 December  Hovet

Music/Show

Avicii Tribute Concert

5 December  Friends Arena

Music/Show

Idol 2019

6 December  Ericsson Globe

Music/Show

Amon Amarth

7 December  Annexet

Music/Show

Stjärnjul XXVII

7 - 8 December  Hovet

Music/Show

Markoolio

7 December  Ericsson Globe

Music/Show

Björk

8 December  Ericsson Globe

Sports

AIK-Almtuna

9 December  Hovet

Sports

AIK-Kristianstad

11 December  Hovet

Music/Show

A$AP ROCKY

11 December  Ericsson Globe

Music/Show

The Show of Christmas

13 December  Ericsson Globe

Music/Show

This is Christmas

15 December  Hovet

Music/Show

Kulturama Julshow 2019 Hammarby Sjöstad

15 - 16 December  Annexet

Sports

AIK-Vita Hästen

16 December  Hovet

Sports

Djurgården-Brynäs

17 December  Hovet

Music/Show

Kulturama Grundskola Sundbyberg julshow 2019

18 December  Annexet

Sports

AIK-Karlskoga

20 December  Hovet

Sports

AIK-Södertälje

26 December  Ericsson Globe

Sports

Djurgården-Skellefteå

28 December  Ericsson Globe

Sports

AIK-Björklöven

8 January  Hovet

Sports

Djurgården-HV71

9 January  Hovet

Sports

Djurgården-Linköping

16 January  Hovet

Sports

AIK-Södertälje

17 January  Hovet

Sports

Djurgården-Malmö

18 January  Hovet

Music/Show

Five Finger Death Punch

22 January  Hovet

Sports

Handbolls EM 2020

24 - 26 January  Tele2 Arena

Sports

AIK-Västerås

24 January  Hovet

Sports

Djurgården-Örebro

25 January  Hovet

Other

Idrottsgalan

27 January  Ericsson Globe

Sports

AIK-Almtuna

29 January  Hovet

Sports

Djurgården-Frölunda

30 January  Hovet

Other

FotbollExpo

1 - 2 February  Friends Arena

Music/Show

Liam Gallagher - New date

2 February  Annexet

Sports

Beijer Hockey Games

6 - 9 February  Ericsson Globe

Music/Show

Melanie Martinez

7 February  Annexet

Other

eCar Expo

7 - 9 February  Friends Arena

Sports

AIK-Tingsryd

10 February  Hovet

Sports

Djurgården-Färjestad

11 February  Hovet

Sports

Djurgården-Växjö

13 February  Hovet

Sports

Djurgården-Brann

15 February  Tele2 Arena

Music/Show

Sabaton

15 February  Hovet

Sports

AIK-Västervik

19 February  Hovet

Sports

Djurgården-Leksand

20 February  Hovet

Music/Show

Slipknot

21 February  Ericsson Globe

Music/Show

Maluma 11:11 World Tour

22 February  Ericsson Globe

Sports

AIK-Mora

23 February  Hovet

Music/Show

Halsey

24 February  Annexet

Sports

Djurgården-Brynäs

25 February  Hovet

Sports

AIK-Modo

28 February  Hovet

Sports

Djurgården-Oskarshamn

29 February  Hovet

Music/Show

Miriam Bryant

4 March  Annexet

Sports

Djurgården-Luleå

5 March  Hovet

Sports

AIK-Karlskrona

6 March  Hovet

Music/Show

Melodifestivalen 2020 - Genrep

6 March  Friends Arena

Music/Show

OH WHAT A NIGHT!

6 March  Ericsson Globe

Music/Show

Simple Minds

6 - 7 March  Annexet

Music/Show

Melodifestivalen 2020 - Matinégenrep

7 March  Friends Arena

Music/Show

Melodifestivalen 2020 - Final

7 March  Friends Arena

Sports

Djurgården-Rögle

10 March  Hovet

Music/Show

The 1975

13 March  Annexet

Music/Show

Bryan Adams

14 March  Ericsson Globe

Music/Show

Tove Lo

26 March  Annexet

Music/Show

Santana

3 April  Ericsson Globe

Sports

SM Finaler Innebandy

25 April  Ericsson Globe

Music/Show

WE LOVE THE 2000's

25 April  Tele2 Arena

Music/Show

Seven Worlds One Planet (BBC)

3 May  Ericsson Globe

Music/Show

Cirque Du Soleil Corteo

7 - 10 May  Ericsson Globe

Music/Show

Nick Cave and The Bad Seeds

23 May  Ericsson Globe

Music/Show

Green Day

29 May  Tele2 Arena

Music/Show

Trevor Noah

29 May  Ericsson Globe

Music/Show

Keith Urban

30 May  Annexet

Sports

AIK: Årskort

1 June  Friends Arena

Music/Show

Gabriel Iglesias – Beyond the Fluffy World Tour 2020

6 June  Hovet

Music/Show

System of a Down

23 June  Ericsson Globe

Music/Show

Céline Dion

22 August  Friends Arena

Music/Show

Elton John

18 - 19 September  Tele2 Arena

Music/Show

Ozzy Osbourne - NYTT DATUM KLART!

5 December  Friends Arena

Integritetspolicy sammanfattning

För oss på Stockholm Live AB, org.nr 556001-1065, (”Stockholm Live”) är din personliga integritet mycket viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs.

Stockholm Live ägs av AEG Facilities LLC. Stockholm Live, AEG Facilities LLC och dess koncernbolag benämns gemensamt “Företagsgruppen”. Referenser till Stockholm Live i denna policy inbegriper även Stockholm Lives dotterbolag Nationalarenan i Solna AB, org.nr 556986-5487, och inkluderar således samtliga arenor som drivs av Stockholm Live respektive Nationalarenan i Solna AB, vilka för närvarande är Ericsson Globe, Tele2 Arena, Annexet, Hovet och Friends Arena.

Tillämpningsområde

Denna Integritetspolicy gäller för all Stockholm Lives användning av personuppgifter inom ramen för vår verksamhet i förhållande till dig som besöker ett evenemang, köper en biljett eller på annat sätt nyttjar våra produkter eller tjänster.

Insamlade personuppgifter

Den information vi samlar in om dig lämnar du huvudsakligen ifrån dig i samband med att du nyttjar våra tjänster samt skapar ett användarkonto hos oss. Det kan t.ex. vara kontaktuppgifter, inloggningsuppgifter, order- och betaluppgifter och information om hur du använder våra tjänster. Ibland hämtar vi även in uppgifter från andra källor såsom offentliga register och samarbetspartners.

För att förbättra våra webb, sociala medier- och apptjänster använder vi även cookies som kan innehålla personuppgifter. Du kan läsa mer om hur vi använder cookies i vår fullständiga cookie-policy

Vår användning och delning

Vi på Stockholm Live använder dina personuppgifter för att på bästa sätt kunna tillhandahålla dig de produkter och tjänster vi erbjuder. Dina personuppgifter används för följande syften:

- För att underlätta dina aktiviteter på våra digitala plattformar,
- För att administrera kundförhållandet med dig,
- För att administrera och tillhandahålla våra evenemang,
- För att administrera och tillhandahålla våra tjänster,
- För att kunna skicka relevanta erbjudanden och information,
- För att bedriva marknadsföring samt genomföra analyser i marknadsföringssyfte,
- För att genomföra affärsuppföljning samt metod- och affärsutveckling,
- För att upprätthålla säkerhet i våra fysiska- och digitala miljöer och
- För att fullgöra rättsliga förpliktelser och uppfylla lag- och myndighetskrav.

Vi använder inte dina personuppgifter i något annat oförenligt syfte och sparar dem bara så länge som de är nödvändiga.

Vi kan i vissa fall komma att lämna ut dina personuppgifter till andra koncernbolag, IT-leverantörer eller företag som vi samarbetar med för att tillhandahålla våra produkter och tjänster.

Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till någon annan.

Dina rättigheter

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi använder om dig och vad vi gör med dem samt till viss kontroll över dina uppgifter. Du har därför rätt att i vissa fall få ut dina uppgifter eller att få dem rättade, raderade, blockerade eller flyttade. Du har även rätt att invända mot vissa typer av användning av dina uppgifter eller återkalla ditt samtycke till att de används. Om du tycker att vi använt dina uppgifter på ett otillåtet sätt har du alltid rätt att klaga hos Datainspektionen. Om du vill veta mer om dina rättigheter kan du läsa mer i vår fullständiga Integritetspolicy.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

Kontaktuppgifter

Om du har några frågor om denna Integritetspolicy, vår användning av dina personuppgifter eller om du vill använda dig av dina rättigheter kan du kontakta oss på följande sätt:

Postadress: Box 10055, 121 27 Stockholm-Globen
Besöksadress: Globentorget 2
E-post: [email protected]
Telefon: 08-600 91 00

1. Allmänt

Vi bryr oss om din personliga integritet och trygghet. Vi vill genom denna integritetspolicy visa hur vi ser till att dina personuppgifter hanteras på rätt sätt.

Denna Integritetspolicy gäller dig som besöker ett evenemang, köper en biljett eller på annat sätt nyttjar våra produkter eller tjänster. 

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

2. Personuppgiftsansvarig

Stockholm Live är personuppgiftsansvarig för användningen av dina personuppgifter.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

3. Vår användning av dina personuppgifter

Vi på Stockholm Live använder dina personuppgifter för att tillhandahålla och administrera våra tjänster, nå ut med marknadsföring, inklusive kundanpassad direktreklam, genomföra metod- och affärsutveckling samt för att fullgöra rättsliga förpliktelser och uppfylla lag- och myndighetskrav.

Vi använder dina uppgifter för att underlätta dina aktiviteter på våra digitala plattformar, såsom vår hemsida och app, genom att samla in information om hur de används.

Vi använder dina uppgifter för att administrera kundförhållandet med dig, t.ex. för att du ska kunna skapa ett användarkonto hos oss och kunna ta del av våra produkter och tjänster.

Vi använder dina uppgifter för att kunna administrera och tillhandahålla evenemang såsom konserter och sportarrangemang.

Vi använder dina uppgifter för att kunna administrera och tillhandahålla tjänster såsom vår hemsida och app där du bl.a. kan skapa konton, genomföra biljettköp, delta i tävlingar.

Vi behandlar uppgifter om dig för att kunna skicka ut relevanta erbjudanden och annan information baserat på vad vi tror du vill ta del av.

Vi marknadsför våra tjänster och våra samarbetspartners tjänster samt skapar skräddarsydda annonser till dig.

Vi behandlar uppgifter om dig för att kunna genomföra affärsuppföljning och affärsutveckling.

Vi behandlar uppgifter om dig för att kunna trygga kunder och besökares säkerhet både i våra fysiska- och digitala miljöer.

Vi behandlar dina uppgifter för att fullgöra rättsliga förpliktelser och uppfylla lag- och myndighetskrav.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

4. Varifrån kommer dina personuppgifter

De personuppgifter vi använder om dig kommer från olika källor utöver dig såsom offentliga register och samarbetspartners.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

5. Automatiserat beslutsfattande och automatiska processer

Stockholm Live använder automatiska processer och profilering för att ge dig relevant information i form av marknadsföring. Behandlingen kan inbegripa att vi analyserar uppgifter från kunder som nyttjat vissa typer av tjänster eller besökt en viss typ av evenemang och jämför uppgifterna med andra kunder i vår databas. Automatiserat beslutsfattande och profilering kommer inte att resultera i några rättsverkningar mot dig eller på annat sätt påverka dig väsentligt.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

6. Hur länge sparar vi dina personuppgifter

Vi sparar bara dina personuppgifter så länge de behövs och tar därefter bort dem ur våra system. I vissa särskilda fall kan vi behöva spara dina uppgifter under en längre tid.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

7. Vem lämnar vi ut dina personuppgifter till

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till bland annat andra koncernbolag, IT-leverantörer och samarbetspartners. Vi kommer inte att sälja dina personuppgifter till någon annan.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

8. Var använder vi dina personuppgifter

Dina uppgifter kan komma att överföras till land utanför EU/EES.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

9. Dina rättigheter

Du kan när som helst kontakta oss för att använda dig av dina rättigheter.

Du har rätt att av Stockholm Live begära tillgång till och rättelse eller radering av dina personuppgifter. Du kan även begära att vi begränsar vår behandling av dina uppgifter.

Du har rätt att invända mot sådan användning av dina personuppgifter som vi gör med stöd av en intresseavvägning eller när vi använder dina uppgifter för direkt marknadsföring.

För den användning som grundas på ditt samtycke kan du när som helst återkalla ditt samtycke så avslutar vi användningen.

Du har rätt att få ut eller överföra en del av dina personuppgifter i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format.

Du har rätt att klaga till Datainspektionen.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

10. Vi skyddar dina personuppgifter

Vi skyddar dina personuppgifter mot otillbörlig åtkomst, förändring och radering.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

11. Cookies

Vi använder oss av cookies för att förbättra din upplevelse. Läs vår cookie policy här.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

12. Förändringar av denna integritetspolicy

Vi har rätt att ändra denna Integritetspolicy och kommer meddela dig om vi gör det.

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.

 

13. Kontaktinformation

Tveka inte att kontakta oss på Stockholm Live om du har några frågor om denna Integritetspolicy, vår användning av dina personuppgifter eller om du vill använda dig av dina rättigheter.

Stockholm Live, org.nr. 556001-1065
Postadress: Box 10055, 121 27 Stockholm-Globen
Besöksadress: Globentorget 2
E-post: [email protected]
Telefon: 08-600 91 00

Här hittar du en fullständig version av vår integritetspolicy.