• Menu
  • Tickets16

The Show of Christmas

13 Dec - Ericsson Globe
Price: 130 kr
2421 TS_KfS_StL 1000x500.jpg

Fredagen den 13 december, 2019 kommer The Show of Christmas tillbaka till Ericsson Globe. Biljetterna släpps kl 09:00 den 23 augusti. Köp biljett!

Obs! Man måste vara medlem i Konsumentföreningen Stockholm för att kunna köpa biljett.

Kuriosa om The Show of Christmas

Den 13 december är det dags för årets upplaga av The Show of Christmas i Ericsson Globe. Det blir en stjärnspäckad mnusikkväll som du inte vill missa! Årets artister:

Jill Johnson
Eric Gadd
Molly Sandén
Robert Pettersson
Pernilla Wahlgren
Lill Lindfors

Konferencier: Mark Levengood

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

American Express Kortmedlem

På Ericsson Globe har du egen entré - American Express Fast Track. Den hittar du vid ingång 4,5. Förmånen gäller dig och ditt sällskap mot uppvisade av ditt Kort. Som Centurion och Platinum-medlem har du även access till American Express Invites Lounge som du hittar i Ericsson Globe. Här bjuder vi på varsitt glas Taittinger. Platserna i loungen måste förbokas hos American Express Lifestyle på [email protected]

 

Visitor Information

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Uppdateras närmare evenemangsdagen!

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

MISSA INTE WARM UP I ERICSSON GLOBE 
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla på arenan. Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan konserten! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker. Om ni vill äta en bit mat rekommenderar vi att ni bokar bord: 

- Boka bord på Taquerian

- Boka bord på Grand Escalier

Tickets

Biljetter

PRIS: 130 kr

Obs! Man måste vara medlem i Konsumentföreningen Stockholm för att kunna köpa biljett.