• Menu
  • Tickets19

Sweden International Horse Show

25 - 28 Nov - Friends Arena
Price: 125-2995 kr + serviceavgift
  • Thu. Nov 25, 2021 , 12:00 PM
  • Fri. Nov 26, 2021 , 9:00 AM
  • Sat. Nov 27, 2021 , 9:00 AM
  • Sun. Nov 28, 2021 , 9:00 AM

 

De första biljettpaketen finns att köpa nu!

Nu är programmet för vinterns stora hästfest på plats och de första biljetterna finns att köpa nu! Paketen som släppts till försäljning är Dressyrpaketet, Sportpaketet, Familjepaketet och Helgpaketet - läs mer om paketen här. Övriga biljetter släpps den 25 augusti. 

Årets upplaga av Sweden International Horse Show kommer att bjuda på den klassiska mixen av internationell ridsport i världsklass, unika showinslag och en härlig julstämning. Dessutom presenteras en rad spännande nyheter.

- Efter att vi tvingades ställa in SIHS förra året på grund av coronapandemin är vi nu mer laddade än någonsin, säger Christin Ericsson, Event Director Sweden International Horse Show.

- Vi ser verkligen fram emot att återigen få bjuda in publiken till vårt unika koncept med världsledande ekipage inom fem tävlingsgrenar, internationella och svenska showartister och härlig julstämning.

- Vi vänder på arenalayouten, så att du som besökare möts av en inbjudande mässa och den nya Mässarenan med inspirerande innehåll hela dagarna. Huvudarenan, med den karaktäristiska 400 kvadratmeter stora LED-skärmen, placeras i den norra delen av arenan. Vi gör också plats för nya serveringar och mötesplatser, något som vi vet att vår publik efterfrågat, säger Christin Ericsson.

Följ Sweden International Horse Show på sociala medier och hemsidan för de senaste uppdateringarna. Här presenteras löpande nyheter om program, innehåll i den nya Mässarenan, deltagare med mera.

Biljettinformation

Alla som redan köpt biljett till årets upplaga av Sweden International Horse Show rekommenderas att hålla hårt i sin biljett då den gäller till evenemanget i november 2021. Läs mer på www.horseshow.se.

 

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Visitor Information

Program

Läs mer om program här!

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra besökare på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger!

All mat och dryck i Friends Arena lagas och serveras av Five Moments. Läs mer om mat- och dryckesutbudet här!

Hitta till arenan

Friends Arena ligger i Arenastaden i Solna, strax norr om Stockholm. Till och från Friends Arena tar du dig enklast via kollektivtrafik; pendeltåg, tvärbana, tunnelbana eller buss. Läs mer om hur du hittar hit!

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.