• Menu
  • Tickets21

Sverige-Österrike

16 Jun - Hovet
Price: 210-500 kr
1000x500_16juni.jpg

De svenska landslagsherrarna kommer att avsluta säsongen på Hovet i Stockholm. Den 16 juni tas Österrike emot i den sista matchen i EHF Euro Cup, ett arrangemang i samarbete med den stora ungdomsturneringen Eken Cup och Stockholms Handbollförbund. Biljetterna släpp den 11 januari kl 10:00. Köp biljett!

EHF Euro Cup

Sverige inledde EHF Euro Cup med uddamålsförlust mot Spanien i Malmö, besegrade sedan Österrike på bortaplan i oktober och fortsätter i april med dubbelmöte med Norge, i Arendal respektive Partille. 

När EHF Euro Cup avslutas i juni åker först Sverige till Spanien för att sedan ta emot Österrike. Nu är det klart att hemmamatchen kommer att spelas på Hovet i Stockholm och att den stora ungdomsturneringen Eken Cup och Stockholms Handbollförbund är samarbetspartners. 

Läs mer här!
 

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Visitor Information

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

Matchstart kl 17.00:
- Mer info kommer längre fram

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! Vi har en hög säkerhetsnivå på våra evenemang och därför är det mycket viktigt att komma i god tid. Tänk också på att det inte är tillåtet att ta med sig större väskor in i våra arenor. Om du har ytterligare frågor kan du hitta många svar under vanliga frågor.

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Tåg_icon.png

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Tickets

Biljetter

PRIS: 210-500 kr