• Menu
  • Tickets25

Sverige-Österrike

16 Jun - Hovet
Price: 210-500 kr

De svenska landslagsherrarna kommer att avsluta säsongen på Hovet i Stockholm. Den 16 juni tas Österrike emot i den sista matchen i EHF Euro Cup, ett arrangemang i samarbete med den stora ungdomsturneringen Eken Cup och Stockholms Handbollförbund. Biljetterna släpp den 11 januari kl 10:00. Köp biljett!

EHF Euro Cup

Sverige inledde EHF Euro Cup med uddamålsförlust mot Spanien i Malmö, besegrade sedan Österrike på bortaplan i oktober och fortsätter i april med dubbelmöte med Norge, i Arendal respektive Partille. 

När EHF Euro Cup avslutas i juni åker först Sverige till Spanien för att sedan ta emot Österrike. Nu är det klart att hemmamatchen kommer att spelas på Hovet i Stockholm och att den stora ungdomsturneringen Eken Cup och Stockholms Handbollförbund är samarbetspartners. 

Läs mer här!
 

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Visitor Information

Hålltider

15:00 Entré 11 och 13 öppnar
15:00 Entré 16 öppnar
17:00 Matchstart

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Effektförvaring/Garderob
Det kommer inte att finnas någon garderob eller effektförvaring. Besökare uppmanas att klä sig så lätt som möjligt och lämna större tillhörigheter hemma.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Ha gärna biljetten redo vid inpasseringen.

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Under denna match kan du välja allt från pizza och pasta till en klassisk hamburgre eller en hederlig korv med bröd.

Ladda ner appen

Börja uppladdningen redan nu - ladda ner appen ”GameDay handbollslandslaget”!
​​​​​​Gameday Handbollslandslaget är ett digitalt matchprogram för handbollslandslaget. Här hittar du all info du behöver inför landskampen på Hovet, senaste nyheterna, spelarintervjuer, statistik från tidigare matcher och aktuella trupper. Du kan även följa landskamperna via livescore.

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Tickets

Biljetter

PRIS: 210-500 kr