• Menu
  • Tickets13

Stjärnklart

13 - 14 Dec - Annexet
Price: 580-1795 kr

Med över 30 års erfarenhet av underhållning i världsklass bjuder vi in till årets mest självklara julfest, Stjärnklart 2018, i Annexet den 13 & 14 december. Köp biljett!

Kuriosa om Stjärnklart

Stjärnklart erbjuder en unik möjlighet att bjuda in kunder, kollegor, vänner och familj på en oförglömlig upplevelse. Kvällen kommer att vara fullspäckad med glitter, hits, humor och en stämning utöver det vanliga. Det blir helt enkelt en helkväll av högsta kvalité – allt levererat av Sveriges artistelit.

På årets scen ser vi melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson, folkkäre allsångsledaren Lasse Berghagen, skönsjungande Wiktoria och energiknippet Linda Bengtzing. Med oss har vi även E-type som alltid levererar fullt ös och Margaret som ligger bakom världshiten ”Cool Me Down” och som har åkt hit ända från Polen för att vara med i Stjärnklart. Sist men inte minst har vi Kaliffa som fått hela svenska folket att sjunga ”Helt seriöst” och vår konferencier Kenny Mattsson.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Visitor Information

Hålltider

Torsdagen den 13:e december:
- 19.30: Entré till Annexet öppnar
- 20.30: Showen startar
- 21.30: Paus
- 22.00: Showen fortsätter
- 23:00: Showen avslutas och efterfesten börjar
- 01:00: Efterfesten avslutas

Fredagen den 14:e december:
- 19.30: Entré till Annexet öppnar
- 20.30: Showen startar
- 21.30: Paus
- 22.00: Showen fortsätter
- 23:00: Showen avslutas och efterfesten börjar
- 01:00: Efterfesten avslutas

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats! 

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Tickets

Biljetter

VIP BANKETT: 1795 kr
Mousserande välkomstdrink, 3-rättersmeny med tillhörande vin, upplev showen från bästa placering, efterfest med DJ

BANKETT: 1595 kr
Mousserande välkomstdrink, 3-rättersmeny med tillhörande vin, upplev showen från utmärkt placering, efterfest med DJ

JULPAKET: 995 kr
Välsmakande julmat, placering på entrésolen, storbildsskärmar för extra nära upplevelse, efterfest med DJ

SHOWBILJETT: 580 kr
Showbiljetten är för dig som vill koncentrera dig på vår fantastiska show uppe från entrésolen. Innehåller: ståplats på entrésolen, tillgång till baren, storbildsskärmar för extra nära upplevelse och efterfest med DJ