• Menu
  • Tickets17

Ozzy Osbourne + Judas Priest - nytt datum och arena!

No More Tours 2

22 Feb - Friends Arena

Konserten med Ozzy Osbourne (+ Judas Priest) på Tele2 Arena 22 februari (och övriga datum på turnén) blev tyvärr framflyttad pga. sjukdom. Men nu kan vi meddela att det nya datumet blir lördag 22 februari 2020, nu på Friends Arena! Judas Priest är fortfarande special guests för kvällen och svenska Hardcore Superstar adderas som support! 

Biljetter släpps 3 maj kl 12.00 

Biljettinformation:

För dig som har köpt Golden Circle ståplats och Ståplatsbiljett och kan gå på konserten lördag den 22 februari 2020 på Friends Arena gäller följande:
Behåll din redan köpta biljett, den kommer att gälla även på Friends Arena. 

För dig som har Sittplatsbiljett och vill gå på konserten på Friends Arena lördag 22 februari 2020 gäller följande:
Vi jobbar för fullt med att skicka ut de nya sittplatsbiljetterna. Om du inte har fått dina nya sittplatsbiljetter så kan du maila till [email protected]
Följande uppgifter måste uppges i mailet: 
•    AXS ordernumret för Ozzy biljetterna
•    Mailadressen som användes vid köpet av AXS biljetterna

Återlösen av biljett:
Om du inte kan gå på konserten på Friends Arena och vill ha pengarna tillbaka går det bra att återlösa biljetten. Detta sker genom att ringa AXS Call Center på telefon 077-131 00 00 (Öppettider: Måndag-fredag kl 09:00-18:00 och Lördag-söndag kl 10:00-14:00) eller maila till [email protected]. Ange ditt bokningsnummer i mailet. Pengarna sätts tillbaka på samma kort som användes vid köptillfället och gäller endast biljetter köpta via AXS.

Sista datum för återlösen av biljetter är den 29 maj 2019

Då det är Ticketmaster som administrerar biljettförsäljningen på Friends Arena kommer samtliga biljettuppgifter hänförliga till konserten att överföras från AXS till Ticketmaster. Information om Ticketmasters behandling av personuppgifter framgår av Ticketmasters integritetspolicy. 

Kuriosa om Ozzy Osbourne + Judas Priest 

”The Prince of Darkness" tar farväl av en av rockhistoriens mest framgångsrika karriärer – dessutom med Judas Priest som gäster! Rock and Roll Hall of Fame, flera Grammy-vinster och den okrönte prinsen av mörker. Ozzy Osbourne är onekligen en av rockvärldens allra största namn och det blir sista gången stjärnan kommer till Europa. Ett måsteevenemang helt enkelt! Support: Hardcore Superstar

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Visitor Information

Hålltider

Entréer:
Evenemangsstart:
Slut:

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Tickets

Ordinarie biljetter

PRIS: 525-950 kr + serviceavgift

Rullstolsplatser