• Menu
  • Tickets21

Melodifestivalen 2022 - Final

12 Mar - Friends Arena
On Sale Soon

Lördagen den 12 mars, 2022 är det dags för Melodifestivalens Final på Friends Arena! Nu ska de bidrag som tagit sig vidare från deltävlingarna runt om i landet tävla om att bli Sveriges bidrag till Eurovision Song Contest. Biljetter släpps den 8 november kl 10.00.

Kuriosa om Melodifestivalen 

Äntligen! Efter en alldeles för lång väntan är det återigen dags för Sveriges största musikfest att strössla konfetti över vårt avlånga land – något vi behöver nu mer än någonsin. Melodifestivalturnén 2022 startar den 5 februari i Malmö, åker vidare till Göteborg, Linköping, Lidköping och Örnsköldsvik för att slutligen avslutas i Stockholm den 12 mars där vinnaren av tävlingen kommer utses. 

Inget går att jämföra med den alldeles speciella atmosfär som uppstår på plats när man får uppleva Sveriges största musikfest live. Nerverna, stämningen, applåderna, musiken – som publik är du inte bara åskådare utan också en viktig del av den elektriska stämningen som gör Melodifestivalen så speciell. I år är det Oscar Zia som leder programmet, han har varit både gästprogramledare och själv tävlat tre gånger.

 

Vi ser fram emot en färgsprakande finalshow med musik, fest och en spännande röstning när vinnaren av Melodifestivalen 2021 ska koras. Förutom den tv-sända finalen på lördag kväll finns även chansen att se finalen före alla andra på fredagens genrep eller lördagens matinéföreställning. 

 

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Visitor Information

Hålltider

Uppdateras närmare evenemanget

Praktisk info

Uppdateras närmare evenemanget

Hitta till arenan

Närheten till centrala Stockholm gör att du med fördel kan lämna bilen hemma. Läs mer om hur du hittar till Friends Arena!

Övrig information

Hjälp på plats
Vi hjälper dig gärna direkt på plats. Kontakta någon av våra evenemangsvärdar om du har några frågor eller upplever några problem. 

TV-produktion
Vi vill uppmärksamma dig som besökare av Melodifestivalen att detta är en TV-produktion. Det innebär att kameror, fotografer och teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.

Merchandise
I foajén kan du köpa merchandise som tex ljussnurra, fjäderboa, hörselskydd eller t-shirts. 

Fotografering 
Professionella systemkameror och ljudupptagning är inte tillåtet. Du kan ta bilder med din pocketkamera eller mobiltelefon om du önskar.

Biljetter
Alla måste ha en giltig biljett för att komma in i arenan, oavsett ålder. 

Dela din upplevelse med oss!

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!