• Menu
  • Tickets20

Melodifestivalen 2019 - Genrep

8 Mar - Friends Arena
Price: 329-810 kr
MF2019_SL_1000x500.jpg

Fredagen den 8 mars, 2019 är det dags för Melodifestivalens Genrep på Friends Arena. Biljetterna släpps den 31 oktober kl 09:00. Köp biljett!

Om Melodifestivlens Genrep 

Att se detta färgsprakande genrep i arenan är en alldeles speciell upplevelse och en fantastisk fest för vuxna och barn. Bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla!

Matinégenrep och Final

Lördagen den 9 mars kan du även uppleva Melodifestivalens Matinégenrep och den stora Finalen på Friends Arena! Läs mer och boka nedan:

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Visitor Information

clock icon.png

Hålltider

Kvällens cirkatider
Entréer:
Konsertstart:
Slut:

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! Läs mer om Mat & dryck och hur du bokar bord.

info icon.png

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Tickets

Ordniarie Biljetter

PRIS: 329-810 kr

Rullstolsplatser

PRIS: 329-665 kr