• Menu
  • Tickets19

MC Mässan

25 - 27 Jan - Friends Arena
Price: 60-200 SEK

Kom och upplev Sveriges största mc-mässa med allt inom motorcykel, moped och atv. Uppvisningar, tävlingar, testbanor och mycket mer när MC Mässan landar i Friends Arena i Stockholm 25-27 januari, 2019.

Friends Arena ger oss nya möjligheter att utveckla mässan till en helhetsupplevelse för besökarnasäger Niklas Kristoffersson, VD för arrangerande Motorcykelbranschen, McRF.

Med sitt centrala läge i norra Stockholm med utmärkta kommunikationer till och från hela regionen tror vi att Friends arena öppnar upp för ännu fler besökare från hela Mälardalen och kringliggande län. Grannen, Mall of Scandinavia är ju en turistattraktion i sig och det är bäddat för en utflykt för hela familjen.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Visitor Information

clock icon.png

Information

Mässans Öppettider
Fredag 25/1: 10.00 - 20.00
Lördag 26/1: 09:00 - 19.00
Söndag 27/1: 10.00 - 17.00

OBS! Om du har en kompis som funderar på att köpa biljett så rekommenderar vi att köpa online i förväg för att undvika köer till biljettkassa på plats.

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Vi har en hög säkerhetsnivå på våra evenemang och därför är det mycket viktigt att komma i god tid. Tänk också på att det inte är tillåtet att ta med sig ryggsäckar eller större väskor in i våra arenor. 

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm, paraplyer, flaskor, mat och dryck får inte tas med in. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under frågor och svar.
 
Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén, den kostar 60:-.

 

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet!

 

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Kiosker
Efter biljettscanning erbjuder vi ett stort utbud av kiosker, på bekvämt avstånd från alla sittplatser. Kioskerna serverar korv, pizza, nachos och drycker och vissa har ett utökat sortiment av mat som Burritos och annat gott.
Finns vid sektion 106, 115, 126 och 135.

North Bar
Inne i arenan välkomnar vi till den sköna stämningen i North Bar där du äter och dricker gott innan och under pågående evenemang. Under MC-mässan kommer North bar att förvandlas till vårt egna Burger schack.
North Bar ligger i anslutning till Friends Arenas norra kortsida. Uppgång hittas vid sektion 122. 

Carlsberg Bar
Under evenemang och utvalda kvällar byter Bistro 1847 skepnad till Carlsberg Bar – den naturliga mötesplatsen under evenemanget! Här träffas du och dina vänner för en matbit eller gott i glaset och kommer i stämning inför evenemanget. Finns vid Entré A.

Foodcourt
Upptäck vårt Str.Eats koncept i anslutning till mässområdet. Där vi bjuder på ett blandat utbud av modern street food. Här kommer det även att finnas ett bar område med enklare utbud där du kan sitta och umgås med dina vänner.

 

icon_mobile.png

Dela din upplevelse med oss!

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

Tickets

Ordinarie biljetter

PRIS: 60-200 SEK