• Menu
  • Tickets16

MC Mässan

25 - 27 Jan - Friends Arena
Price: 60-200 SEK
  • Fri. Jan 25, 2019 TBA
  • Sat. Jan 26, 2019 TBA
  • Sun. Jan 27, 2019 TBA

Kom och upplev Sveriges största mc-mässa med allt inom motorcykel, moped och atv. Uppvisningar, tävlingar, testbanor och mycket mer när MC Mässan landar i Friends Arena i Stockholm 25-27 januari, 2019.

Friends Arena ger oss nya möjligheter att utveckla mässan till en helhetsupplevelse för besökarnasäger Niklas Kristoffersson, VD för arrangerande Motorcykelbranschen, McRF.

Med sitt centrala läge i norra Stockholm med utmärkta kommunikationer till och från hela regionen tror vi att Friends arena öppnar upp för ännu fler besökare från hela Mälardalen och kringliggande län. Grannen, Mall of Scandinavia är ju en turistattraktion i sig och det är bäddat för en utflykt för hela familjen.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Visitor Information

clock icon.png

Hålltider

Här uppdaterar vi tider när vi närmar oss evenemanget

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! 

Tickets

Ordinarie biljetter

PRIS: 60-200 SEK