• Menu
  • Tickets28

Jesus Christ Superstar

12 - 15 May - Avicii Arena
Price: 570-1110 SEK + serviceavgift
  • Thu. May 12, 2022 , 7:30 PM
  • Fri. May 13, 2022 , 7:30 PM
  • Sat. May 14, 2022 , 3:30 PM
  • Sat. May 14, 2022 , 8:00 PM
  • Sun. May 15, 2022 , 4:00 PM

På grund av rådande omständigheter flyttas tyvärr arenaturnén Jesus Christ Superstar fram till nya datum. Håll hårt i din biljett, den gäller automatiskt till det nya datumet och du som biljettköpare behöver inte göra någonting. 

Arenaturnén är nära utsåld och vi ser fram emot att se dig på det nya datumet!

 

Nya datum

Torsdag 17/3 kl 19.30: flyttas till torsdag 12/5 kl 19.30

Fredag 18/3 kl 19.30: flyttas till fredag 13/5 kl 19.30

Lördag 19/3 kl 15.30: flyttas till lördag 14/5 kl 15.30

Lördag 19/3 kl 20.00: flyttas till lördag 14/5 kl 20.00

Söndag 20/3 kl 16.00: flyttas till söndag 15/5 kl 16.00

 

Vi är oerhört tacksamma för att ni har förståelse för situationen, snart ses vi live igen! Om du inte har möjlighet att gå på nya datumet - Vänligen kontakta AXS för eventuellt byte eller återlösen senast den 26 januari 2022 

United Stage Artist & Live Nation

_________

Äntligen dags för Peter Jöback och Ola Salo att stå på samma scen! Tillsammans spelar de huvudrollerna, Jesus och Judas, i den hyllade rockmusikalen Jesus Christ Superstar som skrevs 1970 av Tim Rice och Andrew Lloyd Webber. Säkra din biljett idag!

Jesus Christ Superstar är en rockopera och librettot framförs på originalspråket Engelska. Det finns moment i föreställningen som kan kännas skrämmande för små barn.

Kuriosa om Jesus Christ Superstar

Peter Jöback och Ola Salo har under decennier hyllats för sin musikaliska begåvning. De har båda skördat stora musikaliska framgångar genom åren och anses idag vara två av Sveriges främsta artister. De har dock aldrig tidigare uppträtt eller spelat tillsammans på en stor scen. Peter Jöback gör rollen som Jesus och Ola Salo, iklär sig denna gång rollen som Judas.

 

Uppsättningen av Jesus Christ Superstar blir därför en unik musikalisk sammansättning där två av landets främsta artister, tillsammans med stor ensemble, möts i en föreställning som är specialanpassad för de stora arenorna. En uppsättning som saknar tidigare jämförelser. 

 

Jesus Christ Superstar skrevs 1970 som en rockopera av Andrew Lloyd Webber och Tim Rice. Genom åren har Jesus Christ Superstar framgångsrikt spelats runt om i världen i såväl opera- som musikalformat. För regi och iscensättning står den erkända regissören Fredrik ”Benke” Rydman.
 

SJ_700x100_festival.jpg

Visitor Information

Hålltider

Tider uppdateras närmare evenemanget.

Praktisk info

Uppdateras närmare konserten

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Kommande evenemang

Konserter, sport, esport eller stand up? Läs mer om kommande evenemang i våra arenor Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet och Annexet här!

Mat och dryck

Fine dining, barhäng eller snacks on the go? Oavsett vad du är ute efter hittar du det i Avicii Arena.
Läs mer om mat- och dryckesutbudet här

Hitta

Avicii Arena ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från arenan ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar till och i arenan

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar i vår FAQ

Tickets

Tickets

PRICE: 495-850 SEK + service fee