• Menu
  • Tickets25

Innebandy SM-finalens Efterfest

27 Apr - Annexet
Price: 90-130 kr

Lördagen den 27 april, 2019 är det återigen dags för SM-finalens Efterfest i Annexet. Missa inte chansen att mingla med stjärnorna efter SM-finalen i innebandy. Biljetterna släpps den 1 februari kl 09.00. Köp biljett!

Kuriosa om SM-Finalens Efterfest

SM-finalens officiella efterfest erbjuder en festlig avslutning på SM-finaldagen. Efterfesten kommer att hållas i Annexet som ligger precis i anslutning till Ericsson Globe. En DJ finns på plats och spelar allt från 80-tal till dagens populäraste house. Missa inte chansen att mingla med finallagen! Observera att 19-årsgräns gäller på Efterfesten.

 

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

American Express Kortmedlem

På Ericsson Globe har du egen entré - American Express Fast Track. Den hittar du vid ingång 4,5. Förmånen gäller dig och ditt sällskap mot uppvisade av ditt Kort. Som Centurion och Platinum-medlem har du även access till American Express Invites Lounge som du hittar i Ericsson Globe. Här bjuder vi på varsitt glas Taittinger. Platserna i loungen måste förbokas hos American Express Lifestyle på [email protected]

 

Visitor Information

Hålltider

22:00 Entré 3 öppnar för Efterfesten
03:00 Evenemanget slut

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, samt mat och dryck, flaskor och paraplyer större än de som ryms i en jackficka. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte heller tas med in i arenan.

​Garderob 
​Garderob finns i anslutning till entrén. Den kostar 50 kr. Där kan du lämna in jackor som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. 

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

Tickets

Ordinarie biljetter

PRIS: 90-130 kr