• Menu
  • Tickets29

Idrottsgalan

17 Jan - Avicii Arena
Price: 200-300 SEK + serviceavgift

Idrottsgalan kommer tillbaka till Avicii Arena den 17 januari, 2022. Biljetter släpps onsdagen den 10 november kl 13.00

Kuriosa om Idrottsgalan

Den 17 januari 2022 är det dags för Idrottsgalan i Avicii Arena. Vi är glada att åter kunna välkomna publiken och nu har du chansen att själv vara med på den direktsända galan och hylla våra idrottshjältar. Kvällen bjuder på prisutdelningar, artistuppträdanden, humor, m.m.

Visitor Information

Hålltider

18.30 Entrén öppnar

19.30 Insläpp till läktaren

19.50 Alla behöver vara på sina platser

20.00 Tv-sändningen börjar

 

Praktisk info

Uppdateras närmare evenemanget

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Kommande evenemang

Konserter, sport, esport eller stand up? Läs mer om kommande evenemang i våra arenor Ericsson Globe, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet och Annexet här!

Kom i god tid

Många besökare väntas och eftersom vi har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta längre tid än vanligt. Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid och lämna väskan hemma.

Hitta till arenan

Avicii Arena ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från arenan ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar till och i arenan

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.