• Menu
  • Tickets28

Ennio Morricone

27 Jan - Avicii Arena
Price: 475-850 SEK

Den Oscarsbelönade kompositören och orkesterledaren Ennio Morricone återvänder till Stockholm och Ericsson Globe den 27 januari, 2019 med turnén "Last Ever Tour". Detta för att ta farväl av sina svenska fans med en storslagen konsert. Köp biljett!

Kuriosa om Ennio Morricone

Det blir sista gången som Maestro Morricone kommer att dirigera sina odödliga verk i Sverige. På konserten kommer även den portugisiska fadosångerskan Dulce PontesCzech National Symphony Orchestra samt Helene Stureborgs Kammarkör och Stockholms Musikgymnasiums Kammarkör att medverka. Det blir ett mäktigt framträdande där 200 musiker och sångare framför några av tidernas mest monumentala filmmotiv.

Ennio Morricone har komponerat mer än 500 motiv för film och TV samt över 100 fullständiga musikverk. Bland höjdpunkterna märks ledmotiven till ”Once Upon a Time in the West”, ”Once Upon a Time in America”, ”A Fistful of Dollars”, ”The Untouchables” och ”The Mission”. Morricones musik till ”The Good, The Bad and The Ugly” rankas som det näst bästa filmsoundtrack som någonsin har skrivits.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif
 

Viktigt när du köper biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

American Express Kortmedlem

På Ericsson Globe har du egen entré - American Express Fast Track. Den hittar du vid ingång 4,5. Förmånen gäller dig och ditt sällskap mot uppvisade av ditt Kort. Som Centurion och Platinum-medlem har du även access till American Express Invites Lounge som du hittar i Ericsson Globe. Här bjuder vi på varsitt glas Taittinger. Platserna i loungen måste förbokas hos American Express Lifestyle på evenemangsbiljetter@aexp.com

 

Visitor Information

Hålltider

Kvällens tider
- 17.30: Entré 2 öppnar för Warm Up i Ericsson Globe
- 18.15: American Express Fast Track öppnar, entré 4,5
- 18.15: Entré 2, 4 och 6 öppnar
- 19.30: Konserten startar
- 22.00 ca: Konserten slutar

 

Kom i god tid

Missa inte Warm Up i Ericsson Globe
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att konserten sätter igång har ni flera alternativ att välja mellan, beroende på vad ni är på för humör! 

Praktisk info

Kom i god tid
Vi har en hög säkerhetsnivå på våra evenemang och därför är det mycket viktigt att komma i god tid . Tänk också på att det inte är tillåtet att ta med sig större väskor in i våra arenor. Om du har ytterligare frågor kan du hitta många svar under vanliga frågor.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet!

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm, paraplyer, flaskor, mat och dryck får inte tas med in. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under vanliga frågor.
 
Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén, den kostar 50:- och då får du öronproppar på köpet. Det finns också en effektförvaring i entré 2 och 5 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan. Tänk på att våra arenor är kontantfria - endast kortbetalning accepteras.

Mat & dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! 

The American Bar
Här erbjuder vi en avslappnad och läcker miljö, för att njuta en bit mat och något gott att dricka! Härliga välkända smaker möter det lite modernare köket. För att vara säker på att få plats, tänk på att boka bord.

Restaurangen öppnar normalt två timmar innan evenemanget, om inget annat anges.

Grand Escalier
Stureplans franska pärla - nu också i Ericsson Globe! Här förbeställer och förbetalar du din middag i lugn och ro inför ditt besök hos oss. Köket har inspirerats av de klassiska franska smakerna. För att garantera din reservation i Grand Escalier behöver vi få in din beställning och betalning senast 2 arbetsdagar innan evenemanget, så tänk på att boka bord

Dela din upplevelse med oss!

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

Tickets

Ordinarie biljetter

PRIS: 745-1495 kr