• Menu
  • Tickets28

eCarExpo - nya datum!

29 Apr - 1 May - Friends Arena
Price: 190-575 SEK inkl serviceavgift
  • Fri. Apr 29, 2022 , 8:30 AM
  • Sat. Apr 30, 2022 , 10:00 AM
  • Sun. May 1, 2022 , 10:00 AM

eCarExpo flyttar in på Friends Arena 29 april–1 maj 2022. Efter succén 2020 ser både arrangör och utställare fram emot att återigen få kliva in på arenan där elbilar, skotrar och elcyklar blandas med intressanta seminarium. Självklart blir det även testkörning av bilar! 

Kuriosa om eCarExpo

De närmaste åren kommer miljoner svenskar att köpa sin första laddbara bil, och behovet av information är nästan oändligt stort. Under tre dagar i februari öppnar vi en möjlighet att träffa 10 000-tals Stockholmare som är på väg in i elektrifieringens tidevarv – ta chansen att möta dom på Friends Arena!

Under Friends Arenas gigantiska läktaranläggning löper en 600 meter lång tvåfilig väg som förmedlar den unika aha-upplevelse som bara en elbil kan ge, och inne på arenan finns en provkörningsbana för elcyklar och –skoters. Från fyra ladd-depåer runt arenagolvet kan publiken på ett bekvämt sätt bekanta sig med den speciella känsla som det innebär att köra på el genom ett par varv på inomhusbanan. På arenagolvets 10 000 kvm erbjuder vi plats för utställare att möta konsumenternas snabbt växande intresse och törst efter kunskap.

Vi gillar säkra och trygga evenemang! Du behöver därför uppvisa giltigt vaccinationsbevis och ID-handling för att komma in på detta evenemang. Du ordnar enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se. Vaccinationsbevis gäller för alla vuxna besökare över 18 år. Personer under 18 år behöver inte visa vaccinationsbevis.

Visitor Information

Hålltider

Fredag 29 april (branschdag)
Mässan öppen kl 08.30-17.00

Lördag 30 april
Mässan öppen kl 10.00-17.00

Söndag 1 maj
Mässan öppen kl 10.00-16.00

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Uppdateras närmare evenemanget

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Hitta till arenan

Friends Arena ligger i Arenastaden i Solna, strax norr om Stockholm. Till och från Friends Arena tar du dig enklast via kollektivtrafik; pendeltåg, tvärbana, tunnelbana eller buss. Läs mer om hur du hittar hit!

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar i vår FAQ.