• Menu
  • Tickets25

Dustin Expo

21 - 23 Mar - Ericsson Globe

Är du intresserad av att effektivisera verksamheten med rätt IT-produkter och lösningar eller har ett intresse för hemelektronik och gaming? Då får du inte missa Nordens största IT-mässa. Den 21-23 mars fyller vi Ericsson Globe med det senaste inom IT. Fri entré! 

Kuriosa om Dustin Expo

Företagsdagar 21-22 mars 

Vi samlar branschexpertisen för att du ska kunna effektivisera din verksamhet med rätt IT-produkter och lösningar. På mässgolvet kan du ställa dina frågor direkt till branschens ledande tillverkare och våra Dustinexperter. Oavsett hur dina IT-utmaningar eller visioner ser ut finns det kompetens på plats för att hitta rätt lösning för just ditt företag.

Som vanligt har vi ett fullspäckat seminarieprogram med populära talare som säkerhetsexperten Marcus Murray, ekonomiprofessorn och författaren Micael Dahlén samt AI-professorn Danica Kragic. Håll dig uppdaterad kring det senaste inom bland annat säkerhetshot, AI, 5G, hållbarhet och digitalisering. 

Öppettider företagsdagar 
Torsdag 21 mars, 10:00-17:00
Fredag 22 mars, 10:00-16:00

Anmäl dig här! (fri entré)

Konsumentdag lördagen den 23 mars 

På lördagen är mässan öppen för allmänheten och då skiftar vi fokus till hemelektronik och e-sport. Kom och testa årets produktnyheter, lyssna på intressanta seminarier och ta del av fina mässerbjudanden. Lär dig allt från att ta proffsiga mobilfoton med fotografen och entreprenören Bingo Rimér till vilka effekter den digitala transformationen har på oss som individer. På plats finns marknadens ledande tillverkare och experter redo att ge dig tips och råd. 

En nyhet i år är Dustin Expo Open - en onlineturnering i CS:GO med 50 000 kronor i prispotten som arrangeras tillsammans med världens största gamingcenter Inferno Online. Tävlingen startar 16:e februari på Esportal och pågår fram till mässan. Finalspelet avgörs på plats i Ericsson Globe den 23 mars, och kommer livesändas på Twitch. Utöver själva spelandet kommer det arrangeras spännande aktiviteter med e-sportprofilerna Yacine ”YZN" Laghmari, Emil ”HeatoN” Christensen, Pani, Ludwig “Luddie” Hall och Linda Herman.

Öppettider konsumentdag
Lördag 23 mars, 10:00-16:00

Anmäl dig här! (fri entré)

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

 

Visitor Information

Hålltider

Öppettider företagsdagar 
Torsdag 21 mars, 10:00-17:00
Fredag 22 mars, 10:00-16:00

Öppettider konsumentdag
Lördag 23 mars, 10:00-16:00

Kom i god tid

Undvik risken för stress och köer – kom tidigt till oss och ladda upp på plats!

Praktisk info

Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, ryggsäckar, stora väskor och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker!