• Menu
  • Tickets01

Diabetesgalan 2019

14 Nov - Annexet
Price: 130 SEK + serviceavgift

Diabetesgalan kommer till Annexet den 14 november, 2019. Köp biljett!

Kuriosa om Diabetesgalan

På Världsdiabetesdagen den 14 november är det tredje året i rad dags för Diabetesgalan - en gala som gör skillnad! Programledartrion Peter Jihde, Molly Sandén och Isabel Adrian leder den stjärnspäckade galan som direktsänds på TV3, Viafree och Viaplay från Annexet i Stockholm. 

Galans huvudsyfte är att öka medvetenheten om Diabetes typ 1 och 2 men även att samla in oavkortade medel till forskning för att hitta ett varaktigt botemedel. Nytt för i år är att du som publik bidrar till forskningen genom att köpa din biljett till galan, där hela intäkten om 130 kr går till forskning.
 

SJPR0221_695x100_korr1[5].jpg

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet eller existens samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

 

Visitor Information

Hålltider

18.00 Entré 3 öppnar
19.00 Alla ombeds ha intagit sina platser inför direktsändning
20.00 Diabetesgalan startar
22.00 Slut

Notera att eventet direktsänds kl 20:00. Därför måste alla gäster ha tagit plats senast kl 19:00.

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Praktisk info

Vad får jag ta med in?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Ryggsäckar samt väskor större än 40x40x20 cm, paraplyer, flaskor får inte tas med in. Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under vanliga frågor.
 
Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entré 3. 

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet!

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Kommande evenemang

Konserter, sport, esport eller stand up? Läs mer om kommande evenemang i våra arenor Ericsson Globe, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet och Annexet här!

Kom i god tid

Många besökare väntas och eftersom vi har en hög säkerhetsnivå kan inpasseringen ta längre tid än vanligt. Säkerhetskontroller genomförs vid entréerna som en trygghetsskapande åtgärd. Kom därför i god tid och lämna väskan hemma.

Hitta till arenan

Ericsson Globe, Tele2 Arena, Hovet och Annexet ligger i stadsdelen Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från arenorna ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar hit!

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar under Vanliga frågor.

Tickets

Biljetter

PRIS: 130 SEK + serviceavgift