• Menu
  • Tickets20

Dave Chappelle och Jon Stewart

Europe 2018

14 Oct - Ericsson Globe
Price: 350-1295 kr
ChappelleStewart2018_StockholmLive_1000x500px.jpg

Komedigiganterna Dave Chappelle och Jon Stewart intar Stockholm och Ericsson Globe den 14 oktober, 2018. Köp biljett!

Kuriosa om Dave Chappelle och Jon Stewart

Dave Chappelle är en av stand-upvärldens allra största stjärnor. Som frontfigur och skapare av det ikoniska programmet “Chappelle’s Show” skapade han sig ett namn som en av de bästa och mest intressanta komiker av vår tid. Utöver ett flertal filmer och andra TV-serier har Chappelle på senare tid även haft fyra rosade “Netflix Specials” – som också gav honom en Grammy för ”Best Comedy Album” tidigare i år. Chappelle är helt klart en av komedivärldens starkast lysande stjärnor!

Jon Stewart är för många komikern som satte det populära nyhets/talkshow-programmet ”The Daily Show” på kartan. Namnet var ”The Daily Show with Jon Stewart” från 1999 – hela vägen fram till den populära komikerns sista program, 6 augusti 2015. Stewart har även varit en del av ”The Colbert Report” (2005 – 2014) och flertalet andra TV- och filmproduktioner – utöver sin fantastiska stand-up som fyllt lokaler över hela USA.

nyhetsbrevspuff_695x100.gif

 

Viktigt när du köper biljett

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljett via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Om åldersgräns

Med anledning av Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående hög ljudvolym finns det en generell åldersgräns på våra konserter. Detta är arrangören ålagd att följa enligt Miljöförvaltningen. Åldersgränsen är 13 år, och gäller även i målsmans sällskap. Undantag görs vid evenemang speciellt riktade till barn. Högre åldersgränser förekommer när det finns alkoholtillstånd.

Många undrar varför man som förälder inte själv får ta ansvar för sitt barns hörsel på en konsert, till exempel genom att sätta på barnet hörselskydd. Avsikten med Folkhälsomyndighetens allmänna råd är att skydda hörseln hos alla barn – oavsett om de har föräldrar som är medvetna om hur man skyddar sig mot höga ljud eller inte. Det är arrangörens ansvar att ljudmiljön och ljudnivåerna inte skadar besökarens hörsel. Detta ansvar ligger enligt lagstiftningen inte på kunden eller besökaren. Enligt lag (miljöbalken) är det därför inte möjligt för en arrangör att lägga över ansvaret på besökaren.

Viktig information om telefoner

Inga mobiltelefoner, kameror eller inspelningsutrustning kommer att tillåtas på denna föreställning. När du kommer till arenan kommer alla telefoner och smartklockor att läggas i Yondr-påsar som är låsta under föreställningen - och låses upp efter föreställningens slut. Du får behålla din telefon under kvällen - och kan låsa upp dessa vid speciella Yondr-stationer i lobbyn - om man akut behöver tillgång till sin telefon.

Om du ertappas med en mobiltelefon under föreställningen så kommer du omedelbart att avvisas från arenan. Vi uppskattar ditt samarbete för att skapa en telefonfri upplevelse för hela publiken!

Visitor Information

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

17.30 Entré 2 öppnar för Warm Up i Ericsson Globe
18.15 Entré 4 och 6 öppnar
19.30 Föreställningen startar
Ca 22.00 Föreställningen slutar

pin-icon-7bc88ba9ec.png

Kom i god tid

Vi har en hög säkerhetsnivå på våra evenemang och därför är det mycket viktigt att komma i god tid. Tänk också på att det inte är tillåtet att ta med sig större väskor in i våra arenor. 

Missa inte Warm Up 
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang! Kom tidigt och gör det tillsammans med alla fans på arenan. Från kl 17.30 och fram tills dess att föreställningen sätter igång kör vi Warm Up i våra restauranger: Taqueria, Grand Escalier och American Bar, Entré 2. Ta något att dricka och kom i rätt stämning!

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma, samt mat och dryck, flaskor och paraplyer större än de som ryms i en jackficka. Väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) kan inte heller tas med in i arenan.

Garderob & effektförvaring
Häng in din jacka eller mindre väska i garderoben för att maximera din upplevelse. Garderob finns i anslutning till entrén och kostar 50 kr, då får du öronproppar på köpet. Det finns också effektförvaring i entré 2 och 5 där du kan lämna in större väskor eller andra föremål som du inte får eller vill ta med dig in på arenan.

Skriv ut biljetten
Vi uppmanar alla gäster att skriva ut sina biljetter hemma innan föreställningen för en enklare inpassering.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Krydda besöket med en bit mat innan evenemanget! I våra barer och restauranger finns ett brett utbud med något för alla smaker! 

The American Bar
Här erbjuder vi en avslappnad och läcker miljö, för att njuta en bit mat och något gott att dricka! Härliga välkända smaker möter det lite modernare köket. För att vara säker på att få plats, tänk på att boka bord.

Restaurangen öppnar normalt två timmar innan evenemanget, om inget annat anges.

icon_mobile.png

Mobiltelefonen

Inga mobiltelefoner, kameror eller inspelningsutrustning kommer att tillåtas på denna föreställning. När du kommer till arenan kommer alla telefoner och smartklockor att läggas i Yondr-påsar som är låsta under föreställningen - och låses upp efter föreställningens slut. Du får behålla din telefon under kvällen - och kan låsa upp dessa vid speciella Yondr-stationer i lobbyn - om man akut behöver tillgång till sin telefon.

biljett icon.png

Skriv ut biljetten

Vi uppmanar alla gäster att skriva ut sina biljetter hemma innan föreställningen för en enklare inpassering.

Tickets

Ordinarie biljetter

PRIS: 350-1295 kr