• Menu
  • Tickets28

CATS

24 - 26 Nov - Avicii Arena
Price: 550-1025 SEK + serviceavgift
  • Thu. Nov 24, 2022 , 7:30 PM
  • Fri. Nov 25, 2022 , 7:30 PM
  • Sat. Nov 26, 2022 , 3:00 PM
  • Sat. Nov 26, 2022 , 8:00 PM

En av världens mest älskade musikaler, succéföreställningen CATS, kommer till Avicii Arena under hösten 2022. Den Londonbaserade truppen kompletteras med hyllade musikalveteranen Gunilla Backman i stjärnrollen som Grizabella. Biljetter släpps den 6 december kl 09.00.

Kuriosa om CATS

Andrew Loyd Webber’s CATS har sedan premiär i West End 1981 blivit en av världens mest älskade musikaler. Det är en av de föreställningar som spelats längst i både West End och på Broadway och nu kommer den äntligen tillbaka till Sverige. 

 

”Vi är glada och stolta över att vi kan presentera denna storslagna produktion för den svenska publiken. Det begåvade CATS-teamet och Gunilla Backman som Grizabella kommer att göra detta till något alldeles extra” Säger My Blomgren, Creative Producer på Live Nation.

 

CATS är baserad på T.S Eliots Old Possum’s of Practical Cats och tonsatt av Andrew Lloyd Webber. Det är en av de föreställningarna som spelats längst i West Ends och Broadways historia och firade 40-årsjubileum i maj 2021. CATS hade världspremiär på New London Theatre (nu känt som Gillian Lynne) där den sedan framfördes i hela 21 år med nästan 9000 föreställningar. Sedan dess har CATS spelats i över 40 länder, översatts till 15 språk och setts av över 73 miljoner personer världen över.
 

SJ_700x100_festival.jpg

 

Visitor Information

Hålltider

Uppdateras närmare evenemangsdag

Ladda ner Stockholm Live-appen

Hämta och hantera dina digitala biljetter, få senaste nytt och all information om evenemanget!

Läs mer och ladda ner appen här

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Hitta till arenan

Avicii Arena ligger i Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från arenan ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar till och i arenan

Praktisk info

Uppdateras närmare evenemanget

FAQ

Är något fortfarande oklart hittar du fler svar i vår FAQ.

Res hit med SJ

Ta tåget till evenemanget! Res från hela Sverige till våra arenor. Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.