• Menu
  • Tickets21

Anis Don Demina - inställd

13 Nov - Annexet
Price: 425 SEK + service fee

Anis Don Deminas konsert den 13 November 2021 på Annexet är tyvärr inställd.

Biljetter köpta via AXS och AXS call center återköps automatiskt till det kort som användes vid köpet. Kontakta AXS kundtjänst för eventuella biljettfrågor.

Meddelande från Anis

Vi har in i det sista hoppats att de restriktioner som nu råder inom en snar framtid ska ändras och lättas upp, vilket de inte har. Det innebär att det i dagsläget är för osäkert läge för att gå vidare med planeringen av min konsert på Annexet den 13 november. Det är med tungt hjärta som vi nu väljer att ställa in, då vi inte vet om det är möjligt att genomföra konserten på det sätt som vi önskar pga rådande restriktioner. Stor kärlek till alla er som har köpt biljett, så fort detta är över skall vi fira ihop.

/Anis

SJ_700x100_festival.jpg

Visitor Information

Ladda ner Stockholm Live-appen

Till det här evenemanget är dina biljetter helt digitala och levereras till Stockholm Lives app. Du behöver ladda ner appen för att hämta och hantera dina biljetter för en smidig och säker inscanning vid entrén.

Läs mer och ladda ner appen här

Time schedule (approx.)

Will be updated closer to the event.

Biljetter

Köp endast biljetter från auktoriserade återförsäljare. Vi avråder starkt att köpa biljetter via någon av andrahandstjänsterna då vi aldrig kan garantera biljettens giltighet samt att du riskerar att betala långt mer än det pris som står på biljetten.

Practical information

Please leave system cameras and selfie sticks at home. Smartphones and small compact cameras are allowed. Food, drink, umbrellas and backpacks are not allowed into the Arena for security reasons. Handbags larger than 40x40x20 cm (height, width, depth) can not be brought into the arena

Take the train to our arenas

Take the train with SJ from all over Sweden to our arenas. Choosing the train is not only easy and convenient, it is also a climate-smart alternative. Buy your trip via sj.se or in the SJ's app

Kommande evenemang

Konserter, sport, esport eller stand up? Läs mer om kommande evenemang i våra arenor Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena, Hovet och Annexet här!

Mat och dryck

Missa inte Warm Up
Det är viktigt att värma upp ordentligt innan evenemang - kom tidigt och gör det tillsammans med alla andra fans på arenan. Från när entéerna öppnar och fram till dess att evenemanget sätter igång kör vi warm-up i våra öppna barer och restauranger! 

Hitta till arenan

Annexet ligger i stadsdelen Johanneshov i södra Stockholm. Inom en kilometers promenadavstånd från Annexet ligger sex tunnelbanestationer inklusive Gullmarsplan – Stockholms näst största nav för kollektivtrafik med tvärbana och bussar.
Läs mer om hur du hittar hit

Dela din upplevelse med oss

Visa att du var här. I våra arenor. När det hände. LIVE! Tagga @stockholmlive i dina bilder från evenemang och dela upplevelsen med oss!

Tickets

Tickets

PRICE: 650 SEK