• Menu
  • Tickets20

AIK-IK Uppsala

4 May - Friends Arena
Friends-arena_1000x500.jpg

AIKs damlag tar emot IK Uppsala på Friends Arena den 4 maj, 2019. Matchstart kl 18:00.

– Vi kan med stor glädje konstatera att fotbollen för damerna har tagit stora kliv under den senaste tiden vad gäller ett större publikt intresse internationellt där exempelvis klubbmatcher i Spanien och England lockat mycket höga publiksiffror. Vi har också märkt ett större intresse generellt kring damernas verksamhet, vilket vi tycker är mycket glädjande. AIK Fotboll har tillsammans med arenaoperatören Stockholm Live möjliggjort att hemmamatchen mot IK Uppsala Fotboll spelas på nationalarenan Friends Arena och vi ser fram emot att lyfta fram vårt unga, hungriga damlag än mer, säger AIK Fotbolls klubbdirektör och vd Jens T Andersson.

För senaste nytt om truppen, matcher med mera, besök aikfotboll.se.

Visitor Information

clock-icon-44c82a9372.png

Hålltider

16:15 Logeplan dörrar öppnar
17:00 Publika dörrar öppnar
18:00 Avspark
Ca 19:45 Matchen slutar
20:00 Arenan stänger
20:00 Premium stänger

info-icon-3f204d5f59.png

Praktisk info

Vad får inte följa med in i arenan?
Systemkameran och selfiepinnen måste tyvärr stanna hemma men mobilen och den lilla kompaktkameran är välkomna. Mat och dryck, flaskor, väskor och ryggsäckar större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup) och paraplyer får av säkerhetsskäl inte heller tas med in till arenan.

Kontantfri arena
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är våra arenor kontantfria - endast kortbetalning fungerar. Glöm inte att ta med kortet! 

food_drinks-icon-7da0ab3df7.png

Mat och dryck

Carlsberg Bar
Tillgängligt för alla besökare innan match utifrån Arenatorget. Öppet från ca två timmar innan match till 15 min in i andra halvlek. Under match kommer gäster på södra och västra läktare 1 till Carlsberg Bar via entré A.

North Bar
Tillgängligt för Norra Stå via trapphus E (vid sektion 122) och för Norra Sitt via trapphus F (vid sektion 218). Öppet från dess att arenan öppnar till 15 min in i andra halvlek.

North East Bar
Tillgänglig för gäster på östra läktare 1 via trapphus G (vid sektion 113) samt gäster på östra läktare 2 via foajén (vid sektion 211). Öppet från dess att arenan öppnar till 15 min in i andra halvlek.

Inne i arenan finns också flera kiosker med snacks och lättare matutbud.
För att göra ditt besök säkrare, snabbare och enklare är Friends Arena en kontantfri arena - endast kortbetalning fungerar, så glöm inte att ta med dig betal- eller kreditkortet.

biljett icon.png

Vad redo med biljetten

Var redo med din biljett vid inpasseringen. Har du en e-biljett? Skriv gärna ut biljetten eller ladda ner den som PDF i din telefon och dra upp ljusstyrkan på skärmen vid scanning. Undvik att ta en print screen/skärmkopia av biljetten i mobilen då det försämrar kvalitén på bilden och gör det svårt att scanna.